آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
برنج : سه پیمانه
شوید : 1/2 پیمانه
تخم مرغ : دو عدد
باقالی : یك لیوان ...

 
مناسب برای :
3 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
25 - 30 دقیقه
 
زمان پخت :
35 - 40 دقیقه

مواد لازم :

برنج : 3 پیمانه

شوید : 1/2 پیمانه

ماست غلیظ : دو پیمانه

باقالی پخته شده : یك لیوان

تخم مرغ : دو عدد

زعفران دم كرده : دو قاشق غذاخوری

روغن یا كره : به میزان لازم

روش تهیه :

1 برنج را میگذاریم تا بجوشد و سپس آن را آبكش میكنیم .

2 در ظرفی ابتدا تخم مرغ را شكسته خوب همزده و سپس ماست ، زعفران و دو قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه كرده و مجدادا به خوبی هم میزنیم تا مواد كاملا مخلوط شود .

3 دو سوم برنج را را با مخلوط ماست و تخم مرغ به خوبی مخلوط كرده و 1/3 باقیمانده را با باقالی و شوید مخلوط میكنیم .

4 ظرف مناسبی را كه بتوان در آخر ته چین را از آن به راحتی خارج كرد برداشته و كاملا آن را به خوبی چرب میكنیم .

5 كف ظرف را ابتدا با نیمی از مخلوط برنج زعفرانی پوشانده و سپس مخلوط برنج و باقالی را به اضافه میكنیم به طوری كه تقريبا گوشه ای های ظرف خالی باشد سپس آنها را كمی فشار داده تا درو ظرف با برنج زعفرانی پوشیده شود .

6 مابقی برنج های زعفرانی را اضافه كرده به طوری اگر كناره های ظرف كاملا پوشيده نشده پر شود .

7روی ظرف را با سلفون پوشانده و ته چین را درون طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار میدهیم

8 نكات دستور :

1. همانطور كه در تصاویر مشاهده میكنید ،‌ میتوانید جهت زيباتر شدن ديزاين غذاي خود از قالب های تفلون مافین مستطیلی شكل استفاده نمایید

2. در تهیه اين غذا میتوانید از سینه مرغ پخته ريش شده در مواد داخلی آن و یا هنگام سرو در كنار ظرف غذا استفاده نماييد

دستور از آموزشگاه آشپزی و شيرينی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group