آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
فیله ماهی : 4 تکه
سس خردل : 1 قاشق چایخوری
کنجد : 9 قاشق چایخوری
تخم مرغ : 1 عدد ...

 
مناسب برای :
2 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
15 - 20 دقیقه
 
زمان پخت :
80 دقیقه

مواد لازم :

فیله ماهی : 4 تکه

کنجد : 9 قاشق چایخوری

آرد سفید : 2 قاشق چایخوری

ترخون تازه : 1 و 1/2 قاشق چایخوری

پوره گوجه فرنگی : 1 قاشق چایخوری

تخم مرغ : 1 عدد

سس خردل : 1 قاشق چایخوری

کرفس : 1 شاخه

کدو : 1 عدد

فلفل دلمه قرمز : 1 عدد

آبلیمو : به میزان دلخواه

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

روغن زیتون : به میزان دلخواه

روش تهیه :

1 ابتدا سس خردل ، پوره گوجه فرنگی ، ترخون ، آب لیمو و فلفل را با هم در یک کاسه به خوبی مخلوط می .کنیم

2 در کاسه ای دیگر آرد و کنجد را با هم مخلوط میکنیم و درون بشقاب تختی پهن میکنیم ، تخم مرغ را نیز در ظرفی جداگانه به خوبی میزنیم .

3از مخلوط خردل و پوره گوجه فرنگی به دو طرف فیله ها مالیده ، سپس درون تخم مرغ زده و در نهایت با مخلوط آرد و کنجد سطح آن را میپوشانیم و به مدت 30 دقیقه در درون یخچال قرار میدهیم .

4 گریل را گرم کرده ، تکه های ماهی را روی شبکه توری گریل قرار داده ، سپس به کمک یه برس روی فیله ها را به آرامی به روغن زیتون آغشته میکنیم و به مدت حدودا 45 دقیقه گریل میکنیم .

5 ماهی ها را به آرامی برگردانده سطح دیگر آن را نیز به خوبی به روغن زیتون آغشته کرده و مجدادا گریل میکنیم .

6در نهایت ماهی را همراه با هویج ، کدو ، کرفس و فلفل دلمه ای آبپز شده سرو میکنیم .

آموزش طرز تهیه و پخت ماهی سفید کنجدی

دستور از آموزشگاه آشپزی و شيرينی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group