آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
اسفناج : 1 کیلو
سیر : 2 الی 3 حبه
ماست خامه ای : 2 لیوان
پودر ژلاتین : 2 قاشق مرباخوری ....

 
مناسب برای :
3 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
30 - 25 دقیقه
 
زمان پخت :
0 دقیقه

مواد لازم :

اسفناج : یک کیلو

سیر : دو الی سه حبه

ماست خامه ای : دو لیوان

پودر ژلاتین : 2 قاشق مرباخوری

سرکه سفید : 1/2 فنجان

نعنا تازه : 4 الی 5 ساقه

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

پودر آویشن : 1 قاشق چایخوری

روش تهیه :

1 پودر ژلاتین را با 3 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کرده و بر روی بخار آب قرار میدهیم تا کاملا شفاف شود ( بن ماری میکنیم ) .

2 قابلمه کوچکی را آب کرده ، روی حرارت قرار میدهیم تا جوش بیاید ، سپس 1/2 فنجان سرکه سفید و 1 قاشق چایخوری نمک به آن اضافه میکنیم .

حدود 200 گرم از اسفناج های برگ درشت را با ساقه در آب جوش انداخته و بعد از 1 دقیقه از درون آب جوش خارج میکنیم و بلافاصله در آب سرد می اندازیم ( بلانچ میکنیم ) .

4 مابقی اسفناج ها را خرد کرده در ظرفی بدون روغن تفت داده تا کمی بپزد سپس میگذاریم تا خنک شوند .

سیر ها را له کرده و همراه با نمک ، فلفل ، آویشن ، اسفناج های خرد شده و ژلاتین سرد شده به ماست اضافه میکنیم .

برگهای جوشانده را با دست باز کرده ، ساقه را جدا کرده سپس قالب های کوچک 1 نفره را با سلفون میپوشانیم و بعد نیز با برگ های اسفناج .

طرز تهیه بورانی اسفناج قالبی

 درون قالبها را با مایه مخلوط شده پر میکنیم و اضافه برگ را بر روی مایه برمیگردانیم  .

آموش بورانی اسفناج قالبی

در نهایت روی بورانی اسفناج قالبی را سلفون کشیده و به مدت حدودا 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار میدهیم .

نحوه طرز تهیه و آموزش بورانی اسفناج مجلسی

9  بورانی اسفناج را در ظرف مورد نظر از قالب برگردانده و آن را سرو میکنیم .

بورانی اسفناج خوشمزه

آموزش بورانی اسفناج با ماست

طرز تهیه بورانی اسفناح مجلسی

دستور از آموزشگاه آشپزی و شیرنی پزی ادیبی

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group