آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
گوشت مرغ : 1 عدد سینه
گوشت گوسفند : 200 گرم
سیب زمینی : 2 عدد متوسط
سیر : 2 حبه ...

 
مناسب برای :
4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
20 دقیقه
 
زمان پخت :
120 دقیقه

مواد لازم :

سینه مرغ : 1 عدد

گوشت گوسفند : 200 گرم

سیب زمینی : 2 عدد متوسط

پاپریکا : به مقدار دلخواه

سس کچاپ : 8 - 10 قاشق غذاخوری

نخود : 100 گرم

برگ بو : 2 عدد

آویشن : به مقدار دلخواه

سیر : 2 حبه

پیاز : 1 عدد

نمک : به میزان لازم

فلفل قرمز : به میزان لازم

زردچوبه : به میزان دلخواه

روغن زیتون : به میزان لازم

روش تهیه :

1 درون ماهی تابه پیاز داغ کرده و سیر خردشده ، فلفل ، زردچوبه ، پاپریکا و برگ بو را به آن اضافه میکنیم .

آماده کردن پیازداغ همراه با سیر وفلفل و پاپریکا در خوراک گوشت و مرغ

2 سس گوجه فرنگی را به ظرف اضافه میکنیم .

افزودن سس کچاپ به پیازداغ در خوراک گوشت و مرغ مجلسی

سیب زمینی های برش زده را به همراه نمک و آب به ظرف اضافه میکنیم .

افزودن سیب زمینی به سس در خوراک مرغ

4 گوشت مرغ ، نخود و گوشت گوسفند را جداگانه آبپز کرده و به خوبی میپزیم ، سپس به سس اضافه میکنیم . 

پختن گوشت مرغ ، گوشت گوسفند و نخود در خوراک گوشت و مرغ

افزودن گوشت مرغ ، گوشت گوسفند و نخود به سس در خوراک گوشت

حرارت را کم نموده و میگذاریم تا حدود 10 دقیقه سس به خرد گوشت برود و خوراک به خوبی جا بیافتد .

خوارک گوشت و مرغ

6 در نهایت خوراک گوشت و مرغ را در ظرف دلخواه ریخته و سرو مینماییم .

خوارک گوشت و مرغ با سیب زمینی

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group