آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
مرغ : 1/2 تا 2 كیلوگرم
آرد سفید : 1 پیمانه
پیاز : دو عدد
تخم مرغ : سه عدد ...

 
مناسب براي :
3 نفر
 
زمان آماده سازي مواد :
20 - 25 دقيقه
 
زمان پخت :
25 - 30 دقيقه

مواد لازم :

مرغ : 1/5 تا 2 كیلوگرم

ليمو ترش ورقه شده : 2 عدد

آرد سفید : 1 پیمانه

پياز : دو عدد

سير پوره شده : دو حبه

آرد سوخاری : 1 پیمانه

تخم مرغ : سه عدد

محلول زعفران : به ميزان لازم

نمک : به م‍يزان لازم

فلفل : به ميزان لازم

زردچوبه : به میزان لازم

روش تهیه :

1 ابتدا پوست مرغ را جدا كرده و به قطعات مساوي تقسيم ميكنيم .

2 پياز خلال شده را با پودر سير و مقدار مناسبی نمك ماساژ ميدهيم تا آب آن خارج شود ، سپس با ورقه های ليموترش مخلوط ميكنيم و بعد قطعات مرغ را به مواد اضافه كرده كاملا مخلوط كرده و به مدت 12 الی 13 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مزه دار شود .

3 تخم مرغ ها را همراه با نمك ، زردچوبه و زعفران به خوبی مخلوط میكنیم .

4 آرد سفید ، آرد سوخاری ، پودر سیر ، زردچوبه ، نمك و فلفل را باهم مخلوط كرده و با روغن مایع بر روی حرارت كم قرار میدهیم تا گرم شود .

5قطعات مرغ را از مایه ی مرینیت خارج کرده سپس به ترتیب آن را در تخم مرغ زده شده فرو برده و در مخلوط آردهای فوق غلتانده و در روغن فراوان داغ بر روی حرارت کم سرخ میكنیم .

6 البیک را درون ظرف مورد نظر چیده و سپس همراه با سبزیجات تزئین میكنیم .

طرز تهیه البیك

آموزش طرز تهیه و پخت البیك

7 نكات دستوری در طرز تهیه البیک :

1 . مرغ را به شكل زیر قطعه قطعه میكنیم :

سینه را انگشتی درشت ، بال را به دو قسمت و روی ماهیچه را سه الی چهار برش میزنیم .

2 . به جای آرد سوخاری از پودر نان خشک نیز میتوانید استفاده كنید .

دستور از آموزشگاه آشپزی و شيرينی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group