آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
گوشت چرخ كرده : 200 گرم
تخم مرغ : 7 عدد
آرد : 1 لیوان
پیاز : 1 عدد ...

 
مناسب برای :
4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه
 
زمان پخت :
40 - 45 دقیقه

مواد لازم :

گوشت چرخ كرده : 200 گرم

تخم مرغ : 7 عدد

آرد : 1 لیوان

رب گوجه فرنگی : 3 قاشق غذاخوری

پیاز : 1 عدد

سیر : 3 حبه

بكینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

دارچین : به میزان لازم

روغن مایع : نصف لیوان

روش تهیه :

1 ابتدا پیاز را رنده کرده سرخ می کنیم. گوشت را بدون افزودن آب به پیاز اضافه کرده با حرارت ملایم می گذاریم آب گوشت کشیده شده و دون دون شود .

2 سیر را درگوشت خرد کرده ، یک لیوان آب به آن افزوده پس از کمی پخت رب را اضافه میكنیم ، میگذاریم گوشت به روغن آید و در آخر نمک فلفل و دارچین را اضافه میكنیم .

3 دو عدد تخم مرغ به گوشت افزوده با چنگال هم میزنیم ، سپس یک قاشق غذا خوری روغن در تابه ریخته مایه را در تابه میریزیم و با حرارت ملایم میگذاریم گوشت خودش را بگیرد زمانی که یک طرف گوشت کاملاً سرخ شد ، آهسته برگردانده و طرف دیگر را نیز سرخ کرده و کنار می گذاریم .

4 مابقی تخم مرغ ها را درون ظرف گودی ریخته و روغن را به آن اضافه میكنیم و به خوبی میزنیم .

5 آرد ، نمك و بكینگ پودر را به هم مخلوط كرده و آهسته به مواد اضافه میكنیم تا گلوله نشود .

6 دستگاه مورد نظر را چرب کرده. 3 تا 4 قاشق از مایع نان وافل را در دستگاه ریخته ، سپس روی حرارت قرار داده تا زمانی كه یک طرف نانها طلایی رنگ شود ، سپس دستگاه را برگردانده تا طرف دیگر نان نیز طلایی شود

7 نانها را از قسمت مشخص شده جدا کرده وسط هر نان را کمی سس ریخته ، سپس یک قطعه گوشت آماده شده را روی نان قرار داده مجدادا سس میدهیم و در نهایت با نان دیگری روی مواد را میپوشانیم .

8 در نهایت روی نانها را میتوان با مقداری سس ، جعفری و گوجه فرنگی تزئین كنیم .

دستور از آموزشگاه آشپزی و شيرينی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group