آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

 
مناسب برای :
6 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
25 - 30 دقیقه
 
زمان پخت :
60 دقیقه

مواد لازم :

ران درسته گوسفند : 1 عدد

هویج فرنگی : دو عدد

برگ بو : چند عدد

پیه گوسفندی : 100 گرم

سیر : به تعداد مورد نیاز

پیاز : 1 عدد بزرگ

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

روش تهیه :

1 گوشت را شسته و می گذاریم تا آب آن کاملاً کشیده شود ، سپس دور تا دور آن را با نوک کارد سوراخ میکنیم .

2 پیه گوسفند را به قطعات ریز خرد میکنیم و نمک و فلفل را نیز با هم مخلوط میکنیم .

3 درون هر منفذی که با نوک کارد بر روی گوشت بوجود آورده ایم یک قطعه پیه ، یک حبه سیر و قدری نمک و فلفل پر می کنیم تا دور تا دور گوشت پر شود .

4 اطراف گوشت را با نخ پیچیده تا زمان پخت سیر ها از گوشت خارج نشود ، سپس آن را در کمی روغن به خوبی سرخ کرده و درون قابلمه قرار میدهیم .

5 هویج و پیاز را به قطعات بزرگ برش زده سپس همراه با یک استکان آب جوش و برگ بو به ظرف اضافه کرده و میگذاریم تا بر روی حرارت ملایم بپزد .

6 در نهایت ژیگو را درون ظرف مورد نظر قرار داده ، نخ آن را باز کرده برش میدهیم و همراه با سبزیجات دلخواه تزئین کرده و سرو میکنیم .

آموزش طرز تهیه و پخت ژیگو

روش تهیه و پخت ژیگو

7 نكات دستوری در طرز تهیه ژیگو :

1 . در مرحله پنجم وقتی که آب گوشت خشک شد و گوشت به تفت آمد میتوان مجدادا یک استکان آب جوش دیگر به ظرف اضافه کرد باید توجه داشته باشیم که آب را باید کم کم به ژیگو اضافه کنیم و این عمل را تا زمانی که گوشت کاملاً پخته شود انجام می دهیم .

2 . در آخر میتوان از گوجه فرنگی ، جعفری ، لیمو ترش ، سیب زمینی سرخ شده برای تزئین و سرو در کنار ژیگو استفاده کرد .

دستور از آموزشگاه آشپزی و شيرينی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group