آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

 
مناسب برای :
6 - 8 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
60 دقیقه
 
زمان پخت :
60 دقیقه

مواد لازم :

مرغ : 500 گرم

پنیر پیتزا پروسس 9595 : 500 گرم

تخم مرغ : 5 عدد

آرد : 11 - 12 قاشق غذاخوری

شیر : 1 لیوان

نخود سبز : 2 الی 3 قاشق سوپخوری

هویج : دو عدد متوسط

زعفران آبکرده : به میزان لازم

فلفل دلمه : 1 عدد

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

کره : 100 گرم

روغن : به میزان لازم

روش تهیه :

1 آرد را با شیر مخلوط کرده تخم مرغها را در ظرفی جداگانه شکسته با چنگال کمی زده و به مایع آرد و شیر اضافه می کنیم .

2 نمک ، فلفل و زعفران را به مواد کرپ اضافه کرده ، به خوبی میزنیم تا مواد مخلوط شود .

3 تابه را کمی چرب کرده روی حرارت قرار داده تا داغ شود از مایع مقداری برداشته ته تابه ریخته تا کف آن آغشته به مایه شود ، یک طرف کرپ که طلایی شد آنرا بر گردانده تا طرف دیگر آن نیز ببندد . ( جهت مشاهده طرز تهیه مرحله به مرحله کرپ میتوانید اینجا را مشاهده فرمایید )

4 آرد را با کره سرخ کرده شیر را افزوده هم زده تا یکدست شود ، سپس روی حرارت قرار میدهیم مرتباً هم زده تا غلیظ شود

5 مرغ آبپز ریش شده ، فلفل دلمه تفت داده ، نخود سبز پخته شده ، هویج پخته شده ، پنیر پیتزا رابه همراه نمک و فلفل افزوده و همه را با هم به خوبی مخلوط میکنیم .

6 داخل هر کرپ را چند قاشق از مایه قرار میدهیم و بصورت مستطیل و بقچه ای پیچیده سپس در یک ظرف نسوز چیده و روی آنها را مقداری پنیر پیتزا میریزیم .

7 کرپ های مرغ را درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 140 درجه سانتی قرار میدهیم تا پنیر باز شود .

طرز تهیه کرپ مرغ

آموزش طرز تهیه کرپ مرغ

دستور از آموزشگاه آشپزی و شيرينی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group