آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
فیله مرغ : 10 عدد
لوبیا سبز : 20 عدد
هویج بزرگ : 5 عدد
خامه : 2 قاشق غذاخوری ...

 
مناسب برای :
5 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
20 - 25 دقیقه
 
زمان پخت :
25 - 30 دقیقه

مواد لازم :

فیله مرغ : 10 عدد

لوبیا سبز : 20 عدد

هویج بزرگ : 5 عدد

فلفل دلمه : 1 عدد کوچک

خامه : 2 قاشق غذاخوری

شکر : 1 قاشق چایخوری

سویا سس : 3 قاشق غذاخوری

نمک : به م‍یزان لازم

فلفل : به میزان لازم

آویشن : به میزان لازم

کره : 50 گرم

روغن مایع : 4 قاشق غذاخوری

روش تهیه :

1 هویج را باریک و بلند برش داده و همراه با لوبیا سبز و کمی نمک نیم پز میکنیم .

2 فیله های مرغ را با بیفتک کوب نازک میکنیم ، سپس در وسط آنها دو برش هویج و دو عدد لوبیا قرار میدهیم و به خوبی انها را لای فیله ها میپیچیم در آخر نیز توسط خلال دندان آنها را محکم میکنیم .

3 درون قابلمه ای نصف لیوان آب ریخته خامه را در آن حل میکنیم ، سپس روی فیله ها را نمک و فلفل میپاشیم و درون قابلمه قرار میدهیم و میگذاریم تا حدود 20 دقیقه بپزد .

4 فلفل دلمه ، سویا سس ، سرکه و شکر را به قابلمه اضافه میکنیم و میگذاریم تا 5 دقیقه دیگر بپزد و مواد به خورد فیله ها برود .

5 در آخر فیله های مینیون را در ظرف دلخواه چیده و روی آن را مخلوط خامه ، نمک ، فلفل و آویشن میریزیم .

دستور از آموزشگاه آشپزی و شيرينی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group