آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
گوشت مرغ پخته شده :1 پیمانه
خلال بادام بو داده : 1/2 پیمانه
آبلیمو : 1 قاشق سوپخوری
نان تست : 1 بسته ...

 
مناسب برای :
4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
20 - 25 دقیقه
 
زمان پخت :
25 - 30 دقیقه

مواد لازم :

گوشت مرغ پخته شده : 1 پیمانه

بادام بو داده : 1/2 پیمانه

جعفری ساطوری شده : 4 قاشق سوپخوری

سس مایونز : 6 قاشق غذاخوری

زعفران آبکرده : 1 قاشق غذاخوری

نان تست : 1 بسته

آبلیمو : 1 قاشق سوپخوری

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

دارچین : نصف قاشق چایخوری

کره : مقداری

روش تهیه :

1 چهار قاشق از سس مایونز ، آبلیمو ، نمک ، فلفل ، دارچین و زعفران را به خوبی با هم مخلوط میکنیم .

2 مرغ ، بادام خردشده و سه قاشق از جعفری را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم .

3 ورقه های نان تست را به صورت گلبرگ برش زده و یا قالب میزنیم ، سپس سطح آن ها را ابتدا به کره و بعد به سس مایونز آغشته میکنیم .

مقداری از مواد را برداشته و به صورت گردی در وسط نان میریزیم ، سپس اطراف آن را با جعفری خرد شده پر میکنیم .

5 مقداری سس مایونز را با مقداری زعفران مخلوط میکنیم تا خوشرنگ شود ، سپس بر روی سرگلها ریخته و در نهایت میتوان با گلبرگی برش خورده از هویج روی اردور مرغ و بادام را تزئین کنیم .

طرز تهیه پیش غذای خوشمزه اردور مرغ و بادام

دستور از آموزشگاه آشپزی و شيرينی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group