آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
سینه مرغ :1 عدد
تخم مرغ : 2 عدد
ماست : 1 لیوان
آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری ...

 
مناسب برای :
2 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
25 - 30 دقیقه
 
زمان پخت :
25 - 30 دقیقه

مواد لازم :

سینه مرغ : 1 عدد

تخم مرغ : 2 عدد

ماست : 1 لیوان

آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری

پودر کنتاکی : 1 لیوان

پودر کاکائو : 1 قاشق مرباخوری

سیر : 3 حبه

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

آویشن : به مقدار دلخواه

روغن : زیتون 2 ق.غ و سرخ کردنی به میزان لازم

روش تهیه :

1 ابتدا سینه مرغ را از استخوان جدا کرده به شکل برش های نازک و پهن بریده کمی نمک و فلفل زده و نیم ساعت کنار میگذاریم  .

پودر کنتاکی را درون ظرف مناسبی ریخته ، سپس 2 حبه از سیر رنده شده و کاکائو را به آن افزوده و به خوبی مخلوط میکنیم .

3 درون ظرفی جداگانه تخم مرغ ها را شکسته و به خوبی هم زده ، سپس تکه های مرغ را ابتدا درون تخم مرغ زده و سپس با مخلوط پودرکنتاکی و کاکائو آغشته میکنیم .

4 تکه های مرغ را درون روغن داغ سرخ میکنیم .

5 در نهایت برای تهیه سس مرغ مکزیکی ماست ، سیر ، آبلیمو ، روغن زیتون و به مقدار دلخواه نمک ، فلفل و آویشن را با هم مخلوط کرده و بر روی آن میریزیم .

آموزش طرز تهیه و نحوه پخت مرغ مکزیکی

مرغ مکزیکی

دستور از آموزشگاه آشپزی و شيرينی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group