آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
تخم مرغ : شش عدد
آرد : شش قاشق غداخوری
شكلات : 150 گرم
خامه : 100 گرم ...

 
مناسب برای :
8 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
25 - 30 دقیقه
 
زمان پخت :
30 - 45 دقیقه

مواد لازم :

تخم مرغ : شش عدد

آرد : شش قاشق غذاخوری

شکر : شش قاشق غذاخوری

شکلات : 150 گرم

پودر كاكائو : يك قاشق غذاخوری

پودر قند : 3 قاشق غذاخوری

خامه فرم گرفته : 100 گرم

سفیده تخم مرغ : يك عدد

بكينگ پودر : يك قاشق مرباخوری

روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری

روش تهیه :

1 زرده و سفیده تخم مرغ را جدا كرده ، سپس زرده را همراه با شكر و كاكائو به خوبی زده تا سفت شود ،‌ سفيده را نيز جداگانه میزنيم تا كاملا پوك و سفت شود .

2 بعد از اين كه زرده و سفيده را به خوبی زديم آن ها را با هم مخلوط ميكنيم و بعد در ظرفی جداگانه آرد و بكينگ پودر را مخلوط كرده و درون مايع الك ميكنيم .

3 ظرف مورد نظر را چرب كرده ،‌ كاغذ مومی را انداخته مایع را در قالب ریخته و درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت متوسط به مدت 30 الی 45 قرار میدهیم تا زمانی كه به خوبی پخته شود .

4 پس از این كه كیك آماده شد ميگذاریم تا سرد شود ،‌ سپس آن را از وسط به دو نيم تقسیم كرده و درون آن را با خامه زده شده پوشانده و پر میكنیم .

5 شكلات را رنده كرده و درون آن روغن مايع ریخته ، سپس آن را بر روی بخار آب جوش قرار داده تا كاملا باز شود ،‌ و بعد تمام سطح رویی و اطراف كیك را به شكلات آغشته میكنیم .

6سفیده تخم مرغ را به خوبی با همزن زده و بعد پودر قند را به آن اضافه میكنیم و مجدادا به خوبی میزنم تا سفت شود ، سپس مطابق تصویر خطوط افقی مرتبی بر روی كيك مكزیكی كشیده و بعد نیز خطوط دیگری كه خطوط اولیه را قطع كند .

7 نکته :

میتوانید برای كش دار شدن مخلوط سفيده و تخم مرغ (كرم رويال ) بعد از اين كه به خوبی آن را زدید كمی آن را بر روی بخار آب قرار دهيد .

دستور از آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group