آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
شیر : 125 گرم
شکر : 150 گرم
خامه : 150 گرم
ماست چكیده : 125 گرم  ...

 
مناسب برای :
- نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
15 - 20 دقیقه
 
زمان پخت :
0 دقیقه

مواد لازم :

ماست چكیده : 125 گرم

شیر : 125 گرم

خامه : 150 گرم

شکر : 150 گرم

آناناس : 200 گرم

وانیل : 1/4 قاشق چایخوری

پودر ژلاتین : دو قاشق مرباخوری

روش تهیه :

1 پودر ژلاتین را با یك استكان كوچك آب سرد و دو قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط كرده و بر روی بخار آب قرار میدهیم تا ذرات ژلاتین به خوبی حل شود .

2 شیر را همراه با ماست و شكر و وانیل به خوبی مخلوط كرده ، تا ذرات شكر در شیر و ماست حل شود .

3 خامه را به آن افزوده و با همزن میزنیم تا كاملا صاف و یكدست شود .

4 مایع ژلاتین را به ظرف اضافه كرده و فوری هم زده تا كاملا مخلوط شود ، سپس تكه های آناناس را به ظرف اضافه میكنیم .

5 دسر ماست را در ظرف های تك نفره و يا هر ظرف دلخواه دیگری میریزیم و سپس به مدت 3 الی 4 ساعت در درون يخچال قرار میدهیم تا كاملا ببندد .

6 پس از خارج كردن ظرف از یخچال روی آن را با خامه و میوه تزئین میكنیم .

آموزش طرز تهیه دسر خوشمزه و آسان ماست و آناناس

7 نکته :

میتوانید به جای آناناس از تكه های توت فرنگی نیز برای داخل دسر استفاده نمایید .

دستور از آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group