آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
آرد سفيد : 250 گرم
پودر قند : 75 گرم
پودر بادام : 1/4 پیمانه
شیر : 1/4 پیمانه ...

 
مناسب برای :
- نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
10 - 15 دقیقه
 
زمان پخت :
15 - 20 دقیقه

مواد لازم :

آرد سفيد : 250 گرم

پودر قند : 75 گرم

پودربادام : 1/4 پیمانه

شیر : 1/4 پیمانه

تخم مرغ : دو عدد

کره : 125 گرم

روش تهیه :

1كره و پودر قند را با هم زده و سپس تخم مرغ و پودر بادام را اضافه میكنیم .

2 شیر و آرد را نیز به ظرف اضافه كرده و همه را با هم مخلوط میكنیم تا خمیر درست شود .

3 خمير را زياد ورز نمیدهیم آن را روی‌ كاغذ مومی پهن كرده و سپس قالب كاج میزنیم .

4 روی نیمی از كاج ها چند سوراخ ايجاد میكنیم و سپس آنها را در درون یخچال قرار میدهیم تا سرد شود و به راحتی جابه جا شوند .

5 پس از شردشدن كاج ها آنها را روی سینی فر چیده و با حرارت مخصوص شیرینی خشك پخت مینماییم تا كمی دور آن صورتی رنگ شود

6 در نهایت پس از خارج كردن شیرینی ها  از درون فر و بعد از اينكه سردشدند روی نیمی از آنها كه سوراخ نشده اند با ژله های مغزی دلخواه پوشانده و سپس شیرینی كاج های سوراخدار را روی‌ آنها میچینیم .

7 نكته :

میتوانید در آخر داخل سوراخ های شیرینی را با ژله های مغزی رنگی مجدادا پر نمایید .

دستور از آموزشگاه آشپزی و شيرينی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group