آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
سفیده تخم مرغ : 7 الی 8 عدد
آرد : 4 پیمانه
شكر : دو پیمانه
شیر : یك پیمانه ...

 
مناسب برای :
8 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
25 - 30 دقیقه
 
زمان پخت :
45 - 50 دقیقه

مواد لازم :

سفیده تخم مرغ : 7 الی 8 عدد

آرد : 4 پیمانه

شکر : دو پیمانه

شیر : یك پیمانه

پودر كاكائو : يك قاشق مرباخوری

بكينگ پودر : دو قاشق مرباخوری

جوش شیرین : یك قاشق چایخوری

وانیل : 1/4 قاشق چایخوری

روغن مایع :یك پیمانه

روش تهیه :

1 آرد ، بكینگ پودر ، جوش شیرین و وانیل را در ظرفی مخلوط میكنیم .

2 شكر و روغن را مخلوط كرده و قدری هم میزنیم ، سپس شیر را آهسته آهسته به آن اضافه میكنیم و هم زده و بعد آرد را به ظرف اضافه كرده و همه را با هم مخلوط میكنیم .

3 ظرف مورد نظر را چرب كرده ،‌ كاغذ مومی را انداخته مایع را در قالب ریخته و درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت متوسط به مدت 30 الی 45 قرار میدهیم تا زمانی كه به خوبی پخته شود .

4 سفیده ها را به خوبی زده تا كاملا سفت و پوك شود ، سپس به مواد اضافه میكنیم .

5 ته قالب مورد نظر را چرب كرده و آرد میپاشیم ، سپس مواد رو به دو قسمت تقسیم كرده و نیمی از آن را با پودر كاكائو مخلوط میكنیم .

6 از مایع سفید رنگ به صورت زیگزاگ ( هفت - هشت ) داخل قالب ریخته و باز به همین ترتیب از مایع قهوه ای رنگ روی آن میریزیم و این كار را ادامه میدهیم تا قالب پر شده و مواد تمام شود .

 7كیك مرمرین را در طبقه دوم داخل فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم تا به خوبی پخته شود .

دستور از آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group