آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
موز : به تعداد كافی
شکر : 100 گرم
خامه : 100 گرم
سفیده تخم مرغ : 4 عدد ...

 
مناسب برای :
- نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
15 - 20 دقیقه
 
زمان پخت :
2 - 3 ساعت

مواد لازم :

موز : به تعداد كافی

سفیده تخم مرغ : 4 عدد

خامه : 100 گرم

شکر : 100 گرم

شکلات آب شده : 100 گرم

آرد سیب زمینی : یك قاشق غذاخوری

پودر قند : 75 گرم

وانیل : 1/4 قاشق چایخوری

خلال پسته : برای‌ تزئین

روش تهیه :

1 آرد سیب زمینی و پودر قند را در ظرفی مخلوط كرده و كنار میگذاریم .

2 سفیده ها را با همزن به خوبی زده تا كاملا پوك و سفت شود ، سپس آرام آرام شكر را به آن اضافه میكنیم و بعد هم وانیل را اضافه میكنیم و به خوبی هم میزنیم .

3 سفیده های زده شده و مخلوط آرد و سیب زمینی را با لیسك با هم مخلوط میكنیم ، سپس درون خامه پاش بدون ماسوره ریخته و بر روی كاغذ روغنی به شكل موز میریزیم .

4 مرنگ را درون فر از قبل گرم شده با دمای پایین ( حدود 100 درجه سانتی گراد ) قرار داده و در فر را تقریبا به اندازه 2 الی 3 سانتی متر باز میگذاریم و با مدت زمان حدودی 2 الی 3 ساعت قرار میدهیم تا به خوبی پخته شود .

5 پس از خارج كردن مرنگ ها از درون فر میگذاریم تا كاملا سرد شود ، سپس روی هر كدام را با خامه پاش كه سرقیف بامیه قرار دادیم خامه شكلاتی ریخته و موز را روی آن قرار می دهیم .

6 روی موز را به صورت مارپیچ خامه میریزیم و روی خامه ها را با شكلات آبكرده پر میكنیم  .

7 در نهایت روی‌ مرنگ موز را با خلال پسته تزئین میكنیم .

8 نکات دستوری در طرز تهیه مرنگ موز :

1 . در هنگام قرار دادن موز بر روی مرنگ آن را از طول نصف میكنیم .

2 . روی مرنگ ها را میتوانید با خلال بادام نیز تزئین فرمایید .

دستور از آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group