آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
آرد سفيد : 250 گرم
پودر قند : 75 گرم
پودر بادام : 1/4 پیمانه
شیر : 1/4 پیمانه ...

 
مناسب برای :
- نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
10 - 15 دقیقه
 
زمان پخت :
20 - 30 دقیقه

مواد لازم :

آرد سفيد : 80 گرم

شكر : 80 گرم

تخم مرغ : چهار عدد

پودر پسته : مقداری

خامه فرم گرفته : 200 گرم

بكینگ پودر : نصف قاشق مرباخوری

وانیل : مقداری

روش تهیه :

1زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا كرده ، سفیده ها را میزنیم تا كاملا سفید و پوك شود ، زرده ها‌ ، وانیل و شكر را با هم میزنیم تا سفت شود ، سپس آن را به سفیده ها اضافه میكنیم .

2 آرد و بكینگ پودر را با هم مخلوط كرده به مخلوط زرده و سفیده اضافه میكنیم و آهسته با قاشق چوبی مخلوط میكنیم .

3 مایع را درون خامه پاش کیسه ای که ماسوره ای بزرگ سر آن قرار داده ایم ریخته, ته سینی فر را کاغذ مومی انداخته با فاصله از مایع درون سینی ریخته ، سپس آن را درون فری که از ابتدای کار روشن کرده ایم با درجه حرارت متوسط طبقه دوم از پائین فر به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت قرار می دهیم .

4 شیرینی لطیفه را از فر خارج كرده میگذاریم تا سردشود سپس روی نیمی از آن ها را با خامه فرم گرفته میپوشانیم و مابقی شیرینی ها را روی آن قرار میدهیم .

5 در نهایت روی شیرنی ها را با پودر قند و پسته تزئین میكنیم .

شیرینی لطیفه

آموزش طرز تهیه شیرینی لطیفه

دستور از آموزشگاه آشپزی و شيرينی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group