آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
تخم مرغ : 6 عدد
آرد : 150 گرم
شكر : 150 گرم
كرم پرتقال : دو لیوان ...

 
مناسب برای :
8 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
25 - 30 دقیقه
 
زمان پخت :
35 - 40 دقیقه

مواد لازم :

تخم مرغ :6 عدد

آرد : 150 گرم

شکر : 150 گرم

پرتقال : یك عدد

آب پرتقال غلیظ : نصف پیمانه

اسانس پرتقال : 5 قطره

كرم پرتقال : دو لیوان

بكينگ پودر : يك قاشق مرباخوری

روغن مایع : نصف پیمانه

روش تهیه :

1 زرده و سفیده را جداكرده ، سپس زرده را با اسانس و شكر به خوبی‌ میزنیم تا سفت و سفید شود  .

2 آب پرتقال غلیظ شده و روغن را نیز به زرده اضافه كرده و مجدادا به خوبی‌ هم میزنیم .

3 سفیده را جداگانه به خوبی‌ میزنیم ، سپس  آهسته با زرده مخلوط میكنیم .

4 آرد و بكینگ پودر را با هم مخلوط كرده و درون مایع اك میكنیم ، سپس مجدادا آهسته همه مواد را با هم میزنیم تا به خوبی‌ مخلوط شود  .

5 پرتقال را پوست گرفته و سپس پوست دوم آن ( لایه های پوستی روی برگه های‌ پرتقال ) را نیز جداگانه میكنیم تا به گوشت آن ( پره های پرتقال ) برسیم  .

6 ته قالب مورد نظر را كاغذ مومی انداخته و نیمی از مواد را درون قالب میریزیم ، سپس پره های پرتقال را روی آن ریخته و بعد الباقی‌ مایع را میریزیم .

7 قالب كيك را درون طبقه دوم فر از قبل گرم شده قرار میدهیم تا كیك به خوبی‌ پخته شود .

8پس از پخته شدن كیك آن را از درون فر خارج میكنیم و میگذاریم تا به خوبی پخته شود ، سپس آن را از وسط به دو نیم كرده و روی هر قمست ابتدا قدری شربت و سپس كرم میدهیم  .

9 در نهایت دو قسمت كیك پرتقالی را بر روی‌ هم قرار داده و روی آن را با كرم باقی مانده میپوشانیم .

آموزش طرز تهیه کیک پرتقالی

آموزش کیک پرتقالی

10 نكات دستوری در طرز تهیه كیك پرتقال :

1 . كرم پرتقال را میتوانید به این ترتیب آماده نمایید .

مواد لازم برای تهیه كرم پرتقال :

آب پرتقال : دو لیوان  ،   شكر : نصف پیمانه   ،  آرد : دو قاشق غذاخوری  ، زرده تخم مرغ : دو عدد  ،  اسانس پرتقال : چند قطره .

طرز تهیه كرم پرتقال :

شكر و زرده و اسانس را مخلوط نموده و با همزن میزنیم تا كاملا سفت شود ، سپس آب پرتقال را كم كم به زرده افزوده تا صاف و یكدست شود . آرد را با دو قاشق غذاخوری شكر مخلوط نموده ، آب پرتقال را كم كم به آن افزوده سپس روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا غلیظ شود .

2 . در صورت تمایل میتوانید از رنده پوست پرتقال نیز استفاده نمایید .

3 . میتوانید در آخر از خود پرتقال ، پسته و يا بادام برای تزئین روی كیك استفاده نمایید .

دستور از آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group