آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
آرد سفيد : 250 گرم
پودر قند : 75 گرم
تخم مرغ : يك عدد
وانیل : 1/2 قاشق چایخوری ...

 
مناسب برای :
- نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
15 - 20 دقیقه
 
زمان پخت :
30 دقیقه

مواد لازم :

آرد سفيد : 250 گرم

پودر قند : 75 گرم

تخم مرغ : یك عدد

پودر پسته : به مقدار دلخواه

ژله مغزی قرمز : به میزان لازم

وانیل : 1/2 قاشق چایخوری

روغن جامد صاف : 150 گرم

روش تهیه :

1 ابتدا روغن ، پودر قند و وانیل . را مخلوط كرده با همزن كاملا میزنیم تا سفید رنگ شود .

2 تخم مرغ را به مواد اضافه كرده و مجدادا به خوبی با همزن میزنیم ، سپس آرد را آهسته اضافه كرده مالش میدهیم تا خمیر شود .‍

3 خمیر را به قطر چند میلی متر باز كرده با قالب مخصوص شیرینی بویون قالب زده ، سپس وسط نیمی از آن ها را با وسیله مناسبی سوراخ میكنیم .

4 شیرینی ها را درون سینی فر چیده ، سپس  در طبقه دوم فر با درجه حرارت متوسط به مدت حدودا 15 الی20 قرار میدهیم .

5 شیرينی ها را از فر خارج كرده ، میگذاریم سرد شود و سپس روی نیمی از آنها كه حفره ای ندارد مقداری مربا میریزیم و شیرینی ها حفره دار را روی مرباها قرار میدهیم .

6 روی هر بویون مربایی را مقداری پودر پسته ریخته و مجدادا آنها را درون فر قرار میدهیم تا به خوبی پخت شود .

شیرینی مربایی مشهدی

شیرینی بویون مربایی

دستور از آموزشگاه آشپزی و شيرينی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group