آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
آرد : 100 گرم
شکر : 100 گرم
تخم مرغ : چهار عدد
آب : 4 قاشق غذاخوری ...

 
مناسب برای :
8 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
15 - 20 دقیقه
 
زمان پخت :
25 - 30 دقیقه

مواد لازم :

آرد : 100 گرم

شكر : 100 گرم

تخم مرغ : چهار عدد

آب : 4 قاشق غذاخوری

رنده پوست پرتقال : مقداری

نمك : نصف قاشق چایخوری

بكینگ پودر : یك قاشق چایخوری

روش تهیه :

1 زرده و سفیده ها را جدا كرده ، سپس زرده را همراه با شكر و سفیده را جداگانه به خوبی میزنیم تا پوك و سفید شود .

2 آب و پوست پرتقال را به مخلوط زرده ها اضافه میكنیم .

3 آرد ، بكینگ پودر و نمك را با هم مخلوط كرده و سپس درون مخلوط زرده ها الك میكنیم .

4 در آخر سفیده ها را به مواد اضافه كرده و با هم مخلوط میكنیم .

5 قالب موردنظر را چرب كرده ، كمی آرد میپاشیم و مقداری آن را گرم میكنیم ، سپس مواد را درون قالب میریزیم  .

6 قالب كیك اسفنجی را درون طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا به خوبی بپزد .

7 نکات دستوری در طرز تهیه كیك اسفنجی :

1. بطور کلی به نسبت هر تخم مرغ 25 گرم شکر و 25 گرم آرد لازم داریم و همچنین به نسبت هر 4 تخم مرغ یک قاشق چای خوری بكينگ پودر و نصف قاشق چای خوری نمک نیاز است .

2. در مرحله چهارم پس از اضافه كردن سفیده ها آرام هم می زنیم تا فقط مخلوط شود چون در غیر این صورت پف مایه
می خوابد .

3. به جای پوست پرتقال از مقداری اسانس پرتقال نیز میتوانید استفاده كنید .

دستور از آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

  • ZOHA

    سلام
    چرا خشک میشه ؟!
    روغن نمیخواد ؟!

  • 9595

    در پاسخ به: ZOHA

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    همانطور که مشاهده میکنید در دستور از آب استفاده شده است ، اگر مطابق با دمای ذکر شده و مدت زمان مناسب کیک را تهیه نمایید خشک نخواهد شد ، با این حال درصورت تمایل برای این مقدار از مواد میتوانید از 5 قاشق غذاخوری روغن نیز استفاده نمایید .

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group