آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
شاتوت : 500 گرم
شکر : 100 گرم
خامه : 150 گرم
وانیل : 1/8 قاشق مرباخوری ...

 
مناسب برای :
- نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
20 - 25 دقیقه
 
زمان پخت :
0 دقیقه

مواد لازم :

شاتوت : 500 گرم

خامه : 150 گرم

شکر : 100 گرم

وانیل : 1/8 قاشق مرباخوری

آب : 250 میلی لیتر

پودر ژلاتین : 1/2 قاشق سوپخوری

روش تهیه :

1 شكر و پودر ژلاتین را با هم مخلوط كرده و آب به را آن اضافه میكنیم ، سپس بر روی حرارت قرار داده تا شكر و ژلاتین به خوبی حل شودو پس از یك جوش برمیداریم .

2 شاتوت را در مخلوط كن پوره كرده و از صافی رد میكنیم ، سپس به محلول ژلاتین اضافه میكنیم و میگذاریم تا سرد شود  .

3 خامه را زده تا فرم بگیرد ،‌ سپس مواد دسر را به آن اضافه كرده و مخلوط میكنیم در آخر نیز وانیل را به آن اضافه میكنیم  .

4 مواد موس شاتوت را داخل قالب 1 لیتری دسر ریخته و به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال قرار میدهیم  .

5 در نهایت ظرف مورد نظر را مرطوب كرده ، موس شكلات را درون آن برمیگردانیم و روی آن را با شربت آلبالو و خامه تزئین میكنیم .

دستور از آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group