آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
شیر : 1 الی 2 پیمانه
آرد : 1 پیمانه
شکر : 1 پیمانه
خامه صبحانه : 200 گرم ...

 
مناسب برای :
- نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
100 - 90 دقیقه
 
زمان پخت :
- دقیقه

مواد لازم :

آرد : 1 پیمانه

شکر : 1 پیمانه

شیر : 1 الی 2 پیمانه

خامه صبحانه : 200 گرم

کره : 100 گرم

روش تهیه :

1 خامه را برای مدت زمان 30 دقیقه در آب جوش انداخته تا گرم شود .

2 شكر را کارامل کرده و خامه را به آن اضافه میکنیم ، سپس از روی حرارت برداشته و میگذاریم تا نه سرد بلکه کمی خنک شود .

3 آرد را با کره تفت داده تا تغییر رنگ دهد و کمی خرمایی شود .

4 شیر را حرارت داده تا مقداری گرم شود ، سپس به آرد افزوده و بلافاصله تافی را نیز اضافه میکنیم . 

5 مواد حلوا تافی کره ای را با گوشت کوب برقی با دور ملایم آنقدر زده تا یکدست شده و از جداره ظرف جدا شود .

6 در نهایت حلوا را در دست گرد کرده به شکل خوشه انگور در ظرف چیده و با ماسوره برگ ، برگ ها را ماسوره میزنیم .

طرز تهیه حلوا تافی کره ای

دستور اختصاصی 9595 ، از آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی ادیبی ( مشهد ، راهنمایی 8 ، پلاک 14/1 )

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group