مواد لازم :
تخم مرغ : 4 عدد
آرد : 200 گرم
هویج : 250 گرم
گردو : 5 عدد ...

 
مناسب برای :
8 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
25 - 20 دقیقه
 
زمان پخت :
40 دقیقه

مواد لازم :

آرد : 200 گرم

تخم مرغ : 4 عدد

هویج : 250 گرم

گردو : 5 عدد

دارچین : 1 قاشق چایخوری

شکر : 200 گرم

خامه : 150 گرم

وانیل : 1/4 قاشق چایخوری

بكينگ پودر : 1 قاشق مرباخوری

کره : 75 گرم

روغن زیتون : 125 میلی لیتر

روش تهیه :

1 ابتدا هویج را پوست گرفته و رنده میکنیم و کنار میگذاریم .

رنده کردن هویج در کیک هویج و گردو خوشمزه

2 تخم مرغ ها را درون ظرفی شکسته و همراه با شکر و وانیل به خوبی مزنیم تا مواد یکدست و حباب حباب شود ، سپس روغن را به آن افزوده و مجدادا به خوبی میزنیم .

مخلوط کردن شکر و تخم مرغ در کیک هویج و گردو با دارچین

افزودن روغن به مواد در کیک هویج

3 دارچین و هویج را به مواد اضافه میکنیم .

اضافه کردن دارچین در طرز تهیه کیک هویج و گردو

اضافه کردن هویچ در کیک هویج و گردو

گردو ها را به خوبی خرد میکنیم و سپس به مابقی مواد افزوده و همه را به خوبی با هم مخلوط میکنیم .

خرد کردن گردو در طرز تهیه کیکک هویج

اضافه کردن گردو به مواد در آموزش طرز تهیه کیک هویج و گردو

آرد را الک کرده و همراه با بکینگ پودر به ظرف اضافه میکنیم و به خوبی هم زده تا هیچ گلوله ای از آرد در مواد نباشد .

الک کردن آرد در کیک هویج

مخلوط کردن تمامی مواد در کیک هویج و گردو

6 فر را از قبل تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم میکنیم ، سپس قالب مورد نظر را ابتدا به خوبی با کره چرب کرده و سپس روی آن آرد میپاشیم و مواد کیک را درون آن میریزیم .

7 قالب را درون فر قرار داده و دمای آن را حدود 20 درجه کاسته تا 180 درجه ، سپس به مدت 30 الی 40 دقیقه میگذاریم تا به خوبی بپزد .

کیک هویج

8 در این حین تا زمان پخته شدن کیک ، خامه را درون ظرفی به خوبی میزنیم .

زدن خامه در کیک هویج و گردو

9 پس از خارج کردن کیک هویج از فر میگذاریم تا کمی سرد شده ، و سپس روی آن را با خامه به خوبی روکش میکنیم .

کیک هویج و گردو با دارچین و روکش خامه ای

کیک هویج

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group