آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
شیر : 250 میلی لیتر
شکر : 150 گرم
خامه : 250 میلی لیتر...

 
مناسب برای :
6 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
5 دقیقه
 
زمان پخت :
10 دقیقه

مواد لازم :

شیر : 250 میلی لیتر

شکر : 150 گرم

خامه : 250 میلی لیتر

ژلاتین : 3 ورق

وانیل تازه ( غلاف وانیل ) : 1 عدد

روش تهیه :

1 خامه و شیر را درون ظرفی ریخته و بر روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا کمی گرم شود .

2 وانیل  و شکر را به ظرف اضافه میکنیم . ( در صورت عدم دسترسی به غلاف وانیل میتوانید از پودر و یا عصاره آن استفاده کنید )

افزودن وانیل و شکر در آموزش دسر پاناکوتا شکلاتی

3 ورقه ژلاتین را حدود 5 دقیقه درون ظرفی با آب سرد قرار میدهیم تا مقداری نرم گردد .

باز کردن ورقه های ژلاتین در دسر پاناکوتا

4 ژلاتین را آهسته آهسته به ظرف اضافه میکنیم و تا قبل از جوش آمدن مواد ظرف را روی حرارت گذاشته و به خوبی مواد را مخلوط میکنیم تا ورقه ژلاتین با همان حرارت باز شود .

5 مواد پاناکوتا را درون ظرف های دلخواه ریخته و میگذاریم تا سرد شوند ، سپس برای مدت زمان حداقل 3 ساعت آنها را در درون فریزر قرار میدهیم .

ریختن پاناکوتا در ظرف

6 شکلات را به طور دلخواه ( با غلظت و شیرینی دلخواه ) تهیه میکنیم  . ( جهت مشاهده طرز تهیه مرحله به مرحله شکلات خانگی میتوانید دستور تارت شکلاتی با یوفکا را مشاهده فرمایید )

طرز تهیه شکلات خانگی در دسر پاناکوتا

7 دسر را از فریز خارج کرده و شکلات را بر روی پاناکوتا میریزیم .

پاناکوتا

دسر پاناکوتا شکلاتی

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group