آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
شکر : 1 قاشق چایخوری
آرد : 125 گرم
تخم مرغ : 4 عدد
خامه : 200 میلی لیتر ...

 
مناسب برای :
10 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
15 دقیقه
 
زمان پخت :
20 دقیقه

مواد لازم :

آرد : 125 گرم

شکر : 1 قاشق چایخوری

تخم مرغ : 4 عدد

شکلات تخته ای : 1 عدد در صورت تمایل

خامه : 200 میلی لیتر

نمک : 1 پنسه

کره : 150 گرم

آب : 250 میلی لیتر

روش تهیه :

1 تمامی مواد را آماده میکنیم .

2 درون ظرفی 100 گرم از کره را همراه با نمک و شکر و آب میریزیم و میگذاریم بر روی حرارت تا به خوبی باز شود ، سپس تا قبل از اینکه به جوش آید ظرف را از روی حرارت برمیداریم .

3 آرد را به ظرف اضافه میکنیم .

توسط یک قاشق چوبی مواد را به خوبی هم میزنیم تا زمانی که هیچ توده ای از آرد نباشد و خمیر از دیواره های ظرف جدا گردد .

5 تخم مرغ ها را دانه دانه به ظرف اضافه میکنیم و به خوبی میزنیم ، سپس خمیر را درون قیف میریزیم .

6 کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن میکنیم و با فاصله از مواد خمیر را بر روی آن ماسوره میزنیم .

7 سینی را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا زمانی که سطح خمیر به خوبی طلایی شود .

8 در این حین خامه را توسط همزن برقی به خوبی میزنیم تا سفت گردد و سپس آن را درون قیف میریزیم .

9 در نهایت پس از سرد شدن نان ها ، خامه را توسط قیف از زیر خمیر وارد آن میکنیم .

10 در صورت تمایل میتوان برای تهیه این نون خامه ای ها ، قسمت بالایی آن را توسط قیچی برش زد و سپس درون آن را با خامه پر کرد .

11 در آخر نیز میتوان با مقداری شکلات روی شیرینی های نارنجک را تزئین کرد و درون ظرف مورد نظر سرو کنیم .

 

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group