آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
آرد : 3 و 1/4 فنجان
شیر : 1 و 1/4 فنجان
شکر : 2 فنجان
تخم مرغ : 4 عدد ...

 
مناسب برای :
- نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
50 - 45 دقیقه
 
زمان پخت :
60 - 55 دقیقه

مواد لازم :

آرد : 3 و 1/4 فنجان

شیر : 1 و 1/4 فنجان

شکر : 2 فنجان

تخم مرغ : 4 عدد

عصاره وانیل : 2 قاشق چایخوری

رنگ غذا زرد و صورتی : به میزان لازم

شربت توت فرنگی : 2 قاشق غذاخوری

خامه : 500 گرم

لیمو : 1 عدد

نمک : 1 پنسه

بکینگ پودر : 1 قاشق غذاخوری

کره ذوب شده : 1 فنجان

روش تهیه :

1 ابتدا تمامی مواد را آماده میکنیم ( آرد ، بکینگ پودر و نمک را نیز باهم مخلوط کرده و الک میکنیم )

2 کره را به خوبی با همزن میزنیم تا نرم شود ، سپس شکر را به آن افزوده و مجدادا به خوبی حدود 3 الی 4 دقیقه میزنیم .

3 وانیل ، تخم مرغ و یک عدد زرده را به مواد اضافه میکنیم و به خوبی با همزن زده ، سپس نیمی از مخلوط آرد را به ظرف اضافه کرده و به خوبی مجدادا هم میزنیم .

4شیر را نیز به مواد اضافه میکنیم و بعد از اینکه به خوبی هم زدیم ، الباقی مخلوط آرد را به آن اضافه میکنیم ، سپس مواد را به دو نیم تقسیم کرده و درظرف های جداگانه میریزیم .

5 در یک ظرف آب لیمو ، پوست لیمو و رنگ خوراکی زرد را اضافه کرده و در ظرف دیگر شربت توت فرنگی و رنگ خوراکی صورتی را و به خوبی مخلوط میکنیم . 

 

6 چهار قالب دایره ای شکل به شعاع 6 سانت را برداشته و به خوبی آنها را مرطوب میکنیم ، سپس کف آنها را آرد پاشیده و هر دو تا را با یک رنگ پر میکنیم .

7 قالب ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای 370 درجه قرار داده و به مدت 23 الی 25 دقیقه میگذاریم تا به خوبی بپزد .

8 کیک ها را از قالب خارج کرده و پس از اینکه به خوبی خنک شدند ، آنها را با قالب های دایره ای در 2 سایز قالب میزنیم .

9 تکه های قالب خورده را یک رنگ در میان داخل یکدیگر قرار میدهیم .

10 سطح کیک ها را با خوبی خامه زده شده میپوشانیم .

11 کیک ها را یک رنگ درمیان بر روی هم قرار میدهیم و مطابق تصویر تمامی لایه ها را به خامه آغشته میکنیم . 

12 در نهایت روی کیک شطرنجی را نیز با خامه میپوشانیم .

طرز تهیه کیک شطرنجی

آموزش کیک شطرنجی مستطیلی

کیک شطرنجی

کیک شطرنجی

 

13 نکات دستوری در طرز تهیه کیک شطرنجی :

1 . در تهیه این کیک شطرنجی میتوانید از هر نوع ترکیب شکلاتی - سفید ، شکلاتی-زعفرانی ، و یا هر رنگ خوراکی دیگری استفاده نمایید .

2 . در مرحله سوم برای برش زدن کیک در صورت عدم دسترسی به قالب میتوانید با استفاده از کاغذ و رسم دایره اینکار را  انجام دهید .

3 . این کیک را مطابق با توضیحات داده شده در قالب مستطیلی شکل نیز میتوانید تهیه کنید .

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group