آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
جعفري خردشده : 6 پيمانه
نعنا خردشده : 1/2 پيمانه
گوجه فرنگي : 5 عدد
پيازچه : دو عدد ...

 
مناسب برای :
5 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
20 - 25 دقیقه
 
زمان پخت :
0 دقیقه

مواد لازم :

بلغور گندم ریز : 2/3 پیمانه

جعفری خردشده : 6 پيمانه

نعنا خردشده : 1/2 پيمانه

گوجه فرنگي : 5 عدد

پیاز: دو عدد

پیازچه : دو عدد

آبلیمو تازه : 1/2 پیمانه

فلفل : به ميزان لازم

نمک : به ميزان لازم

روغن زيتون : 1/4 پيمانه

روش تهیه :

1 بلغور را به مدت يك ساعت در آب جوش قرار داده و سپس آن را آبكش ميكنيم .

2 جعفری ، نعنا ، پيازچه ، گوجه و پياز را به خوبی ريز ميكنيم

3 تمامی مواد را كه ريز كرديم به همراه بلغور گندم ، نمك ، فلفل ، آبليمو و روغن زیتون به خوبی مخلوط ميكنيم .

4 سالاد تبوله را با خيار و گوجه تزئين كرده و سرو مينماييم .

طرز تهيه سالاد تبوله لبناني

دستور از آموزشگاه آشپزي و شيريني پزي گيلاس

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

  • بهاره مرادی

    سلام
    مرسی از سایت خوبتون من همیشه از محصولات شما استفاده می کنم
    حالا از تعریف بگذریم توی دستور مقدار بلغور را ننوشتید میشه بگید چقدر باید باشه؟

  • 9595

    در پاسخ به: بهاره مرادی

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    در دستور ذکر گردید مقدار بلغور استفاده شده 2/3 پیمانه میباشد .

  • زهرا

    سلام
    چه چاشنی های دیگری میشه برای این سالاد استفاده کرد؟
    ممنون میشم اگر کمکم کنید

  • 9595

    در پاسخ به: زهرا

    با تشكر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    مواد اصلی برای تهيه اين سالاد همان مواد ذكر شده در دستور ميباشد ، اما از آنجایی كه اين يك نوع سالاد سبزیجات هست ، ميتوانيد بنا به ميل خود از هر چاشنی و سبزی ديگری استفاده نماييد ، به علاوه به جای استفاده از بلغور از كنجد سفيد نیز استفاده ميشود . اين را نيز به ياد داشته باشيد كه اصل اين سالاد بسيار تند ميباشد و از فلفل قرمز هم ميتوانيد استفاده نمایید .

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group