آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
سیب زمینی : یك كيلوگرم
پاستا : 150 گرم
پ‍یازچه : سه ساقه
ژامبون : دو برش ...

 
مناسب برای :
6 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
25 - 30 دقیقه
 
زمان پخت :
40 دقیقه

مواد لازم :

پاستا : 150 گرم

سیب زمینی : یك كيلوگرم

جعفری خرد شده : 1/2 پيمانه

پیازچه : سه ساقه

هویج آبپز : یك عدد

پودر ژلاتین : دو قاشق سوپخوری

سس خردل : 1/5 قاشق سوپخوری

خیارشور : چهار عدد

ژامبون : دو برش

فلفل دلمه رنگی : 1/5 عدد

آبلیمو : دو قاشق سوپخوری

نمک : به میزان لازم

فلفل سیاه : به میزان لازم

سس مایونز : 1/5 قاشق سوپخوری

روغن زیتون : دو قاشق سوپخوری

روش تهیه :

1 پاستا را پخته تا نرم شود ، سپس آن را آبكش میكنیم و میگذاريم تا سرد شود  .

2 پودر ژلاتین را در آب ريخته و بر روی بخار آب شفاف میكنیم .

3 سیب زمینی را آب پز كرده ، سپس آن را پوست گرفته و به خوبی له میكنیم و ورز ميدهيم تا كاملا صاف و يكدست شود .

4 ژامبون ، پیازچه ، هويج و خيارشور را خرد كرده و بعد از اين كه پاستا سرد شد آن را به همراه نمك ،‌ فلفل ،‌ سس مايونز ، سس خردل ، روغن زيتون و آبليمو به خوبی مخلوط میكنیم .

5 بر روی فویلی جعفری خرد شده میپاشیم ،‌ سپس سیب زمینی ها را روی آن پهن كرده به طوری كه شبيه مستطیل شود .

6 ژلاتين را با مواد مخلوط كرده و بر روی سيب زمینی میریزیم ، سپس آن را رول كرده و فويل را به خوبی دور آن پيچيده و در يخچال قرار میدهیم .

7 رول سالاد ماكارونی را در ظرف مورد نظر قرار داده آن را برش میزنیم و به طور دلخواه آن را تزئین میكنیم .

دستور از آموزشگاه آشپزی و شيرينی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

  • رقیه

    خیلی گنگ توضیح داده شده لطفا تصویری توضیح بدین نحوه ریختن مواد بارول کردن رو

  • 9595

    در پاسخ به: رقیه

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    درحد امکان سعی میشود تا دستورات به صورت مرحله ای همراه با تصویر گذاشته شود ، با این حال هرقسمت از توضیحات که نامفهوم بود را میتوانید بپرسید تا مجدادا توضیح داده شود .

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group