آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

 
مناسب برای :
6 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
15 دقیقه
 
زمان پخت :
10 دقیقه

مواد لازم :

پاستا فرمی : 500 گرم

گوشت اردک : 1 عدد ران

زیتون سیاه : 1 عدد

هویج : 1 عدد

گوجه فرنگی : 5 عدد

پیاز : 1 عدد

ذرت : 1 فنجان

خیار : 1 عدد

نمک : به میزان لازم

فلفل قرمز : به میزان لازم

روغن زیتون : به میزان لازم

سرکه : به میزان دلخواه

روش تهیه :

1 ماكارونی ها را جوشانده ، سپس آبكش میكنیم و با آب سرد میشوریم .

جوشاندن ماکارونی در تهیه سالادماکارونی مجلسی

2 گوجه ها و پیاز را نیز به خوبی شسته میگذاریم خشک شود و به خوبی خرد میکنیم  .

 

ریزکردن گوجه و پیاز در سالادماکارونی مخصوص با گوشت اردک

3 ابتدا پیاز و بعد گوجه فرنگی را به ظرف اضافه میکنیم  .

افزون پیاز به ماکارونی در تهیه سالاد ماکارونی با مرغ

افزودن گوجه به ماکارونی در تهیه سالاد ماکارونی با کالباس

4 زیتون و دانه های ذرت را نیز به مابقی مواد اضافه میکنیم .

اضافه کردن زیتون به مواد سالادماکارونی مجلسی

اضافه کردن نخودفرنگی به سالاد ماکارونی مخصوص و مجلسی

5 گوشت اردک را درون مایکرویو گذاشته و میگذاریم تا به خوبی بپزد .

تهیه و پخت گوشت اردک در سالاد ماکارونی

6 روغن اضافی گوشت را به خوبی گرفته و آن را ریش ریش میکنیم .

ریش ریش کردن گوشت اردک در طرز تهیه سالاد ماکارونی

7 هویج رنده شده و خیار خرد شده را نیز به ظرف اضافه میکنیم .

افزودن هویج و خیار به سالاد ماکارونی با تن ماهی

8 درون ظرفی سرکه را ریخته و 3 برابر آن روغن میریزیم ، سپس نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم و به خوبی میزنیم تا مواد مخلوط شود .

مخلوط روغن و زیتون در سالادماکارونی با قارچ

سرکه و روغن در سالاد ماکارونی با سبزیجات

9 در نهایت گوشت و مخلوط سرکه رو به ظرف سالاد اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم .

افزون گوشت اردک به سالاد ماکارونی مجلسی

10 در نهایت سالاد ماکارونی مخصوص را در ظرف مورد نظر ریخته و آن را سرو مینماییم .

سالاد ماکارونی مخصوص و مجلسی با گوشت و سبزیجات

سالاد ماکارونی

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group