آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

ناپلئونی با یوفکا

مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 9 ورق
شیر : 3/4 فنجان
زرده تخم مرغ : 2 عدد
شکر : 1/4 فنجان

 
مناسب برای :
3 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
20 دقیقه
 
زمان پخت :
20 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا 9595 : 9 ورق

شیر : 3/4 فنجان

زرده تخم مرغ : 2 عدد

شکر : 1/4 فنجان

وانیل : یک قاشق چایخوری

پودر قند : دو قاشق غذاخوری

کره ذوب شده :100 گرم

آرد : یک قاشق غذاخوری

خامه : 1/3 فنجان

روش تهیه :

1 در ظرف کوچکی 1/2 از شیر را می جوشانیم .

2 در ظرف دیگری ، شیر باقیمانده را به همراه زرده تخم مرغ و شکر خوب زده تا مواد نرم شوند . سپس آرد را اضافه کرده و پس از مخلوط کردن شیر داغ را افزوده و مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم . 

3 مخلوط مواد را را بر روی شعله متوسط قرار داده و به طور مرتب هم می زنیم تا هنگامی که مواد غلیظ شوند ، سپس از روی اجاق برداشته وانیل را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا مواد به دمای اتاق برسند ، سپس آن را در یخچال می گذاریم .

4 خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .  

5 کف ظرف مورد نظر را چرب کرده و یک ورقه از یوفکا راروی آن پهن می کنیم . سطح خمیر را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته کرده و لایه دوم را روی آن قرار می دهیم . تمام لایه ها را مطابق قبل مرطوب کرده و روی یکدیگر قرار داده ، بطوریکه درآخر باید 9 لایه یوفکای چرب شده داشته باشیم .

6 ورقه ها را از عرض برش داده به طوریکه 3 نوار بلند ایجاد شود سپس هر نوار را نیز دو برش میدهیم به طوری که سه تکه مستطیلی شکل از خمیر به وجود آید (دقت داشته باشید که هر تکه باید نه لایه خمیر داشته باشد ).

7 روی خمیرها را با فویل پوشانده و آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 تا 200 درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیرها طلایی شود . سپس از فر بیرون آورده ، فویل را برداشته و می گذاریم تا خمیر خنک شوند ( فویل باعث می شود تا لایه های خمیر خشک نشوند ) .

8 در ظرفی خامه قنادی را کمی هم زده و با موادی که داخل یخچال بود مخلوط می کنیم .مقداری از خامه مخلوط را روی یک تکه برش داده شده از خمیر ریخته و سپس یک برش دیگر از خمیر را روی خامه قرار داده و روی آن را با مقداری دیگر از خامه میپوشانیم و در آخر هم برشی دیگر از خمیر را روی خامه میگذاریم و سطح آن را با پودر قند تزئین میکنیم .

9 شیرینی را به مدت 2 ساعت در ظرفی در بسته داخل یخچال گذاشته ، سپس سرو می کنیم . 

 ناپلئونی با یوفکا

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

بارگذاری نظرات قدیمی تر
  • fereshteh

    سلام من چند تا سوال دارم. 1- وقتی که ما روی خمیرها رو می پوشونیم از کجا میتونیم طلایی شدنش رو متوجه بشیم؟ مدام باید در فر رو باز کنیم و روی فویل رو برداریم. مدتش داخل فر چقدر باشه؟ 2- خمیرهارو چه موقع از طول برش بزنیم تا به اندازه ی دلخواه برسه؟
    3- میشه فقط از خامه ی زده شده برای لای شیرینی استفاده کنیم؟

  • 9595

    در پاسخ به: fereshteh

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    1- مطابق آنچه در دستور ذکر شده است خمیرها را به مدت 20 دقیقه در درون فر بپزید و سپس آن ها را خارج کنید در صورتی که خمیر هنوز تغییر رنگ نداده بود میتوانید برای مدت کوتاه دیگری آن ها را در درون فر قرار دهید .
    2- بعد از این که تمام نه لایه را مرطوب کردید دو برش از عرض خمیر داده تا سه نوار بلند ایجاد شود و بعد هر کدام از نوارها را به سه قسمت تقسیم کنید و سپس روی آن ها را با فویل بپوشانید و در دون فر قرار دهید .
    3- شما میتوانید برای تهیه شیرینی بنا به میل خود فقط از خامه زده شده استفاده نمایید .

    آخرین بار در تاریخ حدود 3 سال قبل توسط 9595 ویرایش شد
  • نازیلا

    سلام ، من فر ندارم ، آیا میشه خمیر یوفکا رو در مایکرو فر یا روی گاز درست کرد؟ نه تنها برای شیرینی کلا میگم

  • 9595

    در پاسخ به: نازیلا

    با سلام
    شما ميتوانيد انواع غذاهاي تهيه شده با يوفكا را در مايكروفر تهيه فرماييد . همچنين مي توانيد انواع سمبوسه و بورك را روي گاز درست كنيد . دستور پاي سيب زميني و پنير با يوفكا نيز با اجاق گاز ميباشد .

    آخرین بار در تاریخ حدود 3 سال قبل توسط 9595 ویرایش شد
  • fatemeh

    وای چه خوشمزست

  • faridy

    سلام
    ببخشید وقتی 9 لایه پخته شد 9 لایه رو جدا میکنیم و کرم را وسط خمیر میگذاریم یا یک 9 لایه دیگر روی ان میگذاریم

  • 9595

    در پاسخ به: faridy

    قبل از پخته شدن ، 9 لایه را از عرض به سه قسمت تقسیم کرده بطوریکه سه نوار 9 تایی داشته باشیم . پس از خارج کردن از فر ، یکی از نوارهای 9 تایی را برداشته و روی آن کرم می مالیم ، سپس یک لایه 9 تایی دیگر روی آن می گذاریم .

  • سیما

    سلام من خمیر یوفکای تازه دارم با اون نمیشه

  • مهسا

    سلام من نمیتونم خمیریوفگا روپیداکنم چند تا سوپرمارکت وفروشگاه سرزدم ولی نداشتند لطفا تعدادویزیتورهاتونو زیاد کنید تابیشتر قابل دسترسی باشد مرسی

  • 9595

    در پاسخ به: مهسا

    با سلام
    شما میتوانید آدرس منزل خود را به ایمیل ما ارسال کنید تا در اسرع وقت نزدیکترین مراکز فروش محصولات به شما اطلاع داده شود .

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group