آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج

مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : ده ورق
خلال بادام : 250 گرم
دارچین : دو قاشق چایخوری
عسل :1/2 فنجان .......

 
مناسب برای :
5 - 6 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه
 
زمان پخت :
15 - 20 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : ده ورق

خلال بادام : 250 گرم

عسل : 1/2 فنجان

دارچین : دو قاشق چایخوری

پوست پرتقال : دو قاشق چایخوری

آب : 1/2 فنجان

لیمو : 1 عدد

شربت بهارنارنج : 3 قاشق سوپ خوری

شکر : 1/2 فنجان

کره ذوب شده : 100 گرم

کنجد : برای تزیین

روش تهیه :

مواد لازم در رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج

مواد لازم در رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج

1 آماده کردن شربت : شکر را همراه با آب به مدت 15 دقیقه بجوشانید سپس از روی اجاق برداشته و با عسل ، آب لیمو و شربت بهار نارنج مخلوط کنید .

2 در مخلوط کن بادام ، پوست پرتقال و دارچین را مخلوط کنید . سپس دو قاشق سوپ خوری از شربت بهارنارنج را به آن اضافه کرده تا مواد به خوبی به هم بچسبند . 

مخلوط کردن بادام و دارچین در رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج

2 خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

3 یک لایه از خمیر یوفکا را پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم . سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و همانند قبل مرطوب می کنیم . سپس خمیر را از عرض به دو نیم کرده به صورتی که دونوار دو لایه داشته باشیم .

چرب کردن لایه های یوفکا در رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج

4 به اندازه یک قاشق از مواد را برداشته و در انتهای نوار بریزید سپس دو طرف خمیر را برگردانید . لبه های تا شده خمیر را با کره چرب کرده و خمیر را رول کنید .

رول کردن خمیر در رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج

5 تمام رولها را  به همین صورت آماده کرده و داخل سینی فر قرار دهید .

قرار دادن رولها در سینی در رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج

6 سینی رول را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار داده تا زمانی که رنگ خمیر به قهوه ای تبدیل شود .

قرار دادن رولها در فر در رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج

7 شربت آماده شده را روی رول ها می ریزیم . می توانید از دو راه پیشنهادی زیر استفاده کنید : رولها را در ظرفی مانند ظرف لازانیا قرار داده و شربت را بر روی آن ریخته و اجازه دهید به مدت 10 تا 20 دقیقه در درون شربت ها باقی بمانند سپس رولها را بچرخانید تا کاملا شربت را جذب خود کنند  یا شربت را در ظرفی بلند ریخته به طوری که دارای ارتفاعی حداقل برابر با طول رولها باشد . سپس یکی یکی آنها را به مدت چند دقیقه درون شربت فرو ببرید .

ریختن شربت روی رولها در رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج

8 می توانید از کنجد برای خوشمزه تر شدن و همچنین تزیین بر روی رولها استفاده کنید  .

رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group