آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

باقلوا

مواد لازم :
خمیر یوفکا 9595 : یک بسته
مغز گردو خرد شده : 4 تا 5 پیمانه
کره ذوب شده : یک پیمانه
شکر : 1 و 1/2 پیمانه ........

 
مناسب برای :
10 تا 15 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
40 دقیقه
 
زمان پخت :
60 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا  9595 : یک بسته

مغز گردو خرد شده : 4 تا 5 پیمانه

 شکر : 1 و 1/2 پیمانه

 دارچین : 1 تا 2 قاشق غذاخوری

پوست پرتقال : یک قاشق مرباخوری

شربت بهارنارنج : یک قاشق سوپ خوری

آب  : یک پیمانه

آبلیمو : یک قاشق غذاخوری

عسل : یک قاشق غذاخوری

پودر پسته : برای تزیین

شکلات آب شده : برای تزیین

کره ذوب شده : به میزان لازم

روش تهیه :

 1 مغز گردو را خرد می کنیم .

خرد کرن گردو در باقلوا

دارچین و پوست پرتقال رنده شده را با گردو مخلوط می کنیم . 

مخلوط کردن دارچین با گردو در باقلوا

3  خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا  4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) . 

طرز تهیه باقلوا به صورت لوزی : 

4 سطح قالب مورد نظر را با کره چرب می کنیم . یک ورق از خمیر یوفکا را برداشته و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا کاملا مرطوب شود . سپس لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و مجدد سطح آن را مرطوب می کنیم . این کار را برای لایه سوم ، چهارم و پنجم نیز تکرار می کنیم . ( تعداد لایه های خمیر بسته به سلیقه می تواند کمتر یا بیشتر باشد ولی از سه لایه کمتر نباشد ) .

چرب کردن خمبیر با کره در باقلوا

 

5 سطح خمیر را با مخلوط گردو پوشانده و مجدد 5 لایه دیگر خمیر یوفکا چرب شده روی آن قرار داده و دوباره سطح خمیر را با مخلوط گردو می پوشانیم . در نهایت 5 لایه دیگر خمیر یوفکا چرب شده روی سطح گردوها قرار می دهیم . 

پاشیدن گردو روی خمیر در باقلوا

6 خمیر را به صورت لوزی برش می زنیم .

برش زدن خمیر به صورت لوزی در باقلوا

برش زدن خمیر به صورت لوزی در باقلوا

7 باقلوا را به مدت 50 تا 60 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا طلایی شوند .  

گذاشتن باقلوا در فر

طرز تهیه شربت :

8 در قابلمه ای شکر ، آبلیمو و آب را کاملا با هم مخلوط کرده و روی شعله می گذاریم تا به نقطه جوش برسد ، سپس از روی حرارت برداشته و با عسل و شربت بهارنارنج مخلوط می کنیم . سپس شربت را روی باقلوا میریزیم . ( توجه داشته باشید یا باقلوا سرد باشد یا شربت سرد شده باشد )  .  

تهیه شربت در باقلوا

طرز تهیه باقلوای رولی : 

9  چهار لایه ورقه یوفکا را از عرض کنار هم قرار داده و سطح تمامی آنها را به کره ذوب شده آغشته می کنیم ( مقداری از لبه های یوفکا را روی هم بیاورید تا موقع رول کردن خمیرها از هم جدا نشوند ) . سپس یک سیخ را روی خمیر قرار دهید به طوریکه چند سانت از لبه خمیر فاصله داشته باشد .  

چرب کردن خمیر در باقلوا

10  لبه فاصله داده شده را روی سیخ برمی گردانیم . 

تا دادن لبه خمیر روی سیخ در باقلوا

11  روی لبه برگردانده شده از مخلوط گردو می ریزیم 

قرار دادن مواد روی لبه خمیر

12  سپس خمیر را با کمک سیخ رول می کنیم . 

رول کردن خمیر

13 هنگام قرار دادن در سینی فر با کمک سیخ کمی خمیر را تاب می دهیم  .  

قرار دادن رولها در سینی فر

14  سپس سیخ را به آرامی خارج می کنیم

خارج کردن سیخ از رولها

15  رولها را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 50 تا 60 دقیقه قرار داده تا سطح باقلوا طلایی شود . 

قرار دادن رولها در فر

16  باقلوا را برش زده و روی آن شربت می ریزیم ( یا باقلوا باید سرد باشد یا شربت ) . سپس سطح آن را با پودر پسته و شکلات تزیین می کنیم . 

 باقلوا

باقلوا

باقلوا

 

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
بارگذاری نظرات قدیمی تر

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group