آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 12 ورق
پسته خردشده : 1/4 فنجان
گردو خرد شده : یک فنجان
شکر : یک لیوان ...

 
مناسب برای :
3 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
20 - 25 دقیقه
 
زمان پخت :
30 -35 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 12 ورق

پسته خردشده : 1/4 فنجان

گردو خرد شده : یک فنجان

 شکر : یک لیوان

آب : دو لیوان

گلاب : دو قاشق غذاخوری

 شکر : سه قاشق غذاخوری

دارچین : دو قاشق غذاخوری

هل آسیاب شده : یک قاشق چایخوری

کره ذوب شده : به میزان لازم

روش تهیه :

1  خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا  4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) . 

2  دو ورق از خمیر را برداشته و از طول کنار هم قرار میدهیم ، سپس سطح آن ها را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم .

یک قاشق غذاخوری گردو و یک قاشق غذاخوری شکر را به همراه مقداری دارچین با هم مخلوط کرده و روی خمیر پاشیده ، سپس دو لایه دیگر از خمیر را بر روی مخلوط گردوها قرار میدهیم و سطح آن ها را نیز کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم .

4 خمیر را از طرف طول آن به دور میله ای تمیز میپیچیم تا زمانی که حدودا به 10 سانتی آخر خمیر برسیم ، سپس آن را مطابق تصویر به حالت چین خورده از دور میله خارج میکنیم .

رول کردن خمیر به دور میله در باقلوا حلقوی

خارج کردن خمیر به حالت چین خورده از دور میله در باقلوا حلقوی

5  دو طرف خمیر را به سمت داخل روی هم تا کرده تا یک دایره به وجود آید ، سپس آن را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا سطح خمیر طلایی شود .

تا دادن خمیر به سمت داخل در باقلوا حلقوی

6 پس از خارج کردن خمیر از فر میگذاریم تا کاملا خنک شوند ، سپس آن ها را درون شربت قرار داده و داخلشان را با پسته پر میکنیم (در نظر داشته باشید که یا شربت سرد باشدو یا باقلوا ) .

باقلوا حلقوی

باقلوا حلقوی برش خرده

7 طرز تهیه شربت :

در قابلمه ای یک لیوان شکر و آب را کاملا با هم مخلوط کرده و روی شعله قرار داده و می گذاریم تا به جوش آید تا زمانی که تقریبا یک لیوان آب باقی بماند و شربت کمی غلیظ تر شود ، سپس از روی حرارت برداشته و گلاب و هل را به آن اضافه میکنیم .

نکته 1 : مقدار مواد ذکر شده برای تهیه سه باقلوا میباشد .

نکته 2 : شما میتوانید در تهیه شربت بنا به میل خود از مقدار کمتر یا بیشتری شکر استفاده کنید و همینطور در تهیه باقلوا نیز از میزان شربت دلخواه استفاده نمایید .

 

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

بارگذاری نظرات قدیمی تر

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group