آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 9 الی 10 ورق
شکلات : 150 گرم
شیر : یک فنجان
تخم مرغ : چهار عدد ....

 
مناسب برای :
7 - 8 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه
 
زمان پخت :
20 - 25 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : شش ورق

شکلات : 150 گرم

شیر : یک فنجان

تخم مرغ : چهار عدد

شکر قهوه ای : دو قاشق غذاخوری

پوست پرتقال : یک عدد

کره ذوب شده : 150 گرم

مارمالاد مربا : برای تزئین

روش تهیه :

1 پوست پرتقال را رنده کرده و در ظرفی کنار میگذاریم .

رنده کردن پوست پرتقال در تارت شکلات

پوست پرتقال رنده شده در تارت شکلات

2 شیر را در ظرفی جوشانده و سپس از روی حرارت برمیداریم ، شکلات تکه شده را به همراه یکی و نصفی قاشق غذاخوری از شکر به آن اضافه کرده و میگذاریم تا با گرمای شیر کمی بازتر شود  .

اضافه کردن شکلات و شکر قهوه ای به شیر

3 پس از این که شکلات ها کمی نرمتر شدند ، آن ها را به خوبی هم زده تا کاملا حل شوند .

مخلوط کردن شیر و شکلات در تارت شکلات

مخلوط کردن شیر و شکلات در تارت شکلات

4 نیمی از کره را ذوب کرده و به مواد اضافه میکنیم .

اضافه کردن کره ذوب شده به مخلوط شکلات

5 پوست پرتقال را به شکلات اضافه کرده و مخلوط میکنیم .

اضافه کردن پوست پرتقال به شکلات

6 در ظرفی تخم مرغ ها را شکسته و بر روی حرارت غیر مستقیم قرار میدهیم و به طور پیوسته خوب هم میزنیم (گرما باعث میشود تا تخم مرغ کف و حباب بیشتری تولید کرده و سبک شود .)

هم زدن تخم مرغ در تارت شکلات

هم زدن تخم مرغ در تارت شکلات

7 تخم مرغ ها را تا زمانی که تغییر رنگ داده و سفت شوند هم میزنیم .

هم زدن تخم مرغ در تارت شکلات

هم زدن تخم مرغ در تارت شکلات

8 تخم مرغ را به شکلات اضافه کرده و خوب هم زده تا مواد کاملا یکدست شوند .

اضافه کردن تخم مرغ به شکلات ها در تارت شکلات

مخلوط کردن شکلات و تخم مرغ در تارت شکلات

مخلوط کردن شکلات و تخم مرغ در تارت شکلات

9 خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (بهترین راه برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 الی 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید درب بسته را باز نکنید .)

10 کف ظرف را به خوبی با کره ذوب شده چرب میکنیم .

چرب کردن ظرف با کره ذوب شده در تارت شکلات

11 یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، به طوری که خمیر کاملا نرم و منعطف شود ، سپس لایه دوم را برداشته و آن را نیز مطابق قبل مرطوب میکنیم و در کف ظرف قرار داده ، به همین ترتیب ظرف را با شش لایه خمیر پوشانده به گونه ای که خمیر از اطراف ظرف به بیرون آویزان باشد .

قرار دادن خمیرهای چرب شده در کف ظرف در تارت شکلات

12 مقدار شکر باقیمانده را بر روی خمیر میپاشیم .

ریختن شکر روی خمیر در تارت شکلات

13 شکلات ها را روی خمیر ریخته ، و سپس آن را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود .

قرار دادن خمیر درون فر از قبل گرم شده در تارت شکلات

تارت شکلات با یوفکا

14 پس از خارج کردن خمیر از درون فر میتوانید روی آن را با مارمالاد پرتقال تزیئین نمایید .

تارت شکلاتی با یوفکا

تارت شکلات با یوفکا

15 نکته :

میتوانید برای خوشمزه تر شدن تارت خود از انواع شیرهای طعم دار مانند شیر نارگیل نیز استفاده نمایید .

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group