آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا
 
مناسب برای :
7 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
15 - 20 دقیقه
 
زمان پخت :
10 - 15 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 14 ورق

بستنی : به میزان کافی

عسل : سه قاشق غذاخوری

پسته : 100 گرم

کره ذوب شده : به میزان کافی

روش تهیه :

1 خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

2 کاپ ها را مطابق دستور کاپ پیتزا به همراه هفت لایه  خمیر چرب شده درون فر قرار داده و آماده میکنیم .

3 هفت لایه خمیر را پودر کرده و به همراه پسته خردشده و عسل مخلوط میکنیم ، سپس بستنی ها را در اندازه های مناسب برداشته و درون پودر خمیر و پسته غلط میدهیم .

4 گلوله های بستنی را درون کاپ ها قرار میدهیم .

5 نکته :

میتوانید از بستنی مغزدار استفاده نمایید و یا با هر نوع مغز دیگری این کاپ ها را تهیه فرمایید .

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group