آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا
 
مناسب برای :
6 - 7 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه
 
زمان پخت :
30 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 20 ورق

تخم مرغ : چهار عدد

شکر : سه فنجان

فندق تفت داده شده : 3/4 فنجان

لیمو : دو عدد

آب : یک فنجان

کره ذوب شده : 200 گرم

روش تهیه :

1 در ظرفی شکر و پوست لیمو را به خوبی مخلوط میکنیم تا مواد کاملا یکدست شده و رنگ آن به زرد متمایل شود .

مخلوط کردن شکر و پوست لیمو در دسر لیمویی و فندق با یوفکا

مخلوط شکر و پوست لیمو در دسر لیمویی و فندق با یوفکا

2 تخم مرغ را در ظرفی شکسته و آبلیمو را به آن اضافه میکنیم ، سپس ظرف را بر روی حرارت غیر مستقیم گذاشته و خوب هم میزنیم تا مواد سفت شوند .

زدن تخم مرغ و آبلیمو در دسر لیمویی و فندق با یوفکا

3 پس از این که تخم مرغ ها کمی سردتر شدند آن ها را به همراه شکر درون مخلوط کن ریخته و یک فنجان از کره را به آن اضافه میکنیم و به خوبی مخلوط میکنیم ،‌سپس مواد را درون ظرفی ریخته ، روی آن را با سلفون پوشانده و برای حداقل مدت زمان 4 ساعت در درون فریزر قرار میدهیم .

4 خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

5 کف سینی فر را به خوبی چرب میکنیم .

چرب کردن سطح سینی فر در دسر لیمویی و فندق با یوفکا

6 یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده مرطوب کرده و مقداری شکر بر روی آن میپاشم ، سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار میدهیم و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکنیم و شکر بر روی آن میپاشیم این کار را برای هشت لایه دیگر نیز تکرار میکنیم تا در نهایت 10 لایه یوفکا بر روی هم داشته باشیم ، سپس آن ها را در اندازه های مناسب برش میزنیم .

چرب کردن سطح خمیر و پاشیدن شکر بر روی آن در دسر لیمویی و فندق با یوفکا

 

7 روی خمیرها را ظرفی دیگر قرار میدهیم و آن ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم .

گذاشتن ظرف بر روی خمیر ها در دسر لیمویی و فندق با یوفکا

خمیر های از فر خارج شده در دسر لیمویی و فندق با یوفکا

8 در ظرفی آب و شکر را جوشانده تا شکر کاملا باز شود ، سپس بر روی فندق های تفت داده شده میریزیم .

ریختن شربت بر روی فندق های تفت داده شده در دسر لیمویی و فندق با یوفکا

9 فندق ها را پس از این که خنک شدند درون غذاساز ریخته و خرد میکنیم .

خرد کردن فندق ها در دسر لیمویی با فندق

10 یک تکه از خمیرها را برداشته و روی آن ها کرم ریخته ، سپس با فندق میپوشانیم .

ریختن کرم بر روی خمیر در دسر لیمویی و فندق با یوفکا

11 روی مواد را تکه ای دیگر از خمیر گذاشته و مجدادا با کرم پر میکنیم .

ریختن فندق و پوشاندن کرم با خمیر در دسر لیمویی و فندق با یوفکا

12 روی کرم را فندوق ریخته و بعد خمیر میگذاریم و در نهایت با پودر قند تزئین میکنیم .

دسر لیمویی و فندق با یوفکا

دسر لیمویی و فندق با خمیر یوفکا

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group