آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
خمیر یوفکا 9595 : 15 ورق
مغز گردو : 100 گرم
پسته : 100 گرم
بادام : 100 گرم ...

 
مناسب برای :
10 تا 12 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
25 -30 دقیقه
 
زمان پخت :
15 - 20 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا 9595 : 15 ورق

مغز گردو : 100 گرم

پسته : 100 گرم

بادام : 100 گرم

شکر :دو فنجان

شکلات ذوب شده : 200 گرم

چوب وانیل : دو عدد

دارچین : 2 قاشق غذاخوری

هل : پنج حبه

عسل : نصف فنجان

میخک : یک قاشق مرباخوری

آب : یک و  1/2 فنجان

پودر وانیل : یک قاشق مرباخوری

کره : 250 گرم

روش تهیه :

1 گردو ، پسته ، بادام و چوبه وانیل را در غذاساز به خوبی خرد میکنیم ، سپس یک قاشق غذاخوری دارچین ، میخک ، هل و 1/2 فنجان از شکر را به همراه 100 گرم از کره به مواد اضافه کرده و مجدادا همه را به خوبی با هم مخلوط میکنیم .

چوب وانیل در باقلوا شکلاتی

بادام ، پسته و گردو در باقلوا شکلاتی

خردکردن بادام ، پسته ، گردو و چوبه وانیل به همراه دارچین ، شکر ،‌ میخک در باقوا شکلاتی

2 مابقی کره ها را درون ظرفی ریخته و بر روی گاز قرار میدهیم تا باز شوند .

ذوب کردن کره در باقوا شکلاتی

3خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) .

4یک لایه از خمیر برداشته و سطح خمیر را کاملا به کره ذوب شده  آغشته میکنیم سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکنیم این کار را برای هشت لایه دیگر نیز تکرار میکنیم تا در نهایت 10 لایه یوفکا چرب شده بر روی هم داشته باشیم .

چرب کردن سطح خمیر با کره ذوب شده در باقلوا شکلاتی

چرب کردن سطح خمیر با کره ذوب شده در باقلوا شکلاتی

5 سطح خمیر را با مخلوط مغزها پوشانده و مجدد 5 لایه دیگر خمیر یوفکا چرب شده روی آن قرار داده و دوباره سطح خمیر را با مخلوط مغزها می پوشانیم ، در آخر نیز 10 لایه دیگر خمیر یوفکا چرب شده بر روی مواد قرار می دهیم و آن را به صورت لوزی برش میزنیم .

برش باقلوا به شکل لوزی در باقلوا شکلاتی

6 باقلوا را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود .

باقلوا شکلاتی

7 در این حین در ظرفی مقدار شکر باقی مانده را درون آب ریخته و بر روی گاز قرار میدهیم تا زمانی که شکر کاملا درون آب حل شود ، سپس عسل را به همراه مقدار باقیمانده دارچین و پودر وانیل به آن اضافه کرده و میگذاریم تا به خوبی مخلوط شوند ، سپس بر روی باقلوا میریزیم .

ریختن شربت بر روی باقلوا در باقلوا شکلاتی

باقلوا شکلاتی

باقلوا شکلاتی

8 روی باقلوا را با شکلات ذوب شده پر کرده و با پودر پسته تزئین میکنیم .

باقلوا شکلاتی با یوفکا

باقلوا شکلاتی با خمیر یوفکا

باقلوا شکلاتی

مجموع رتبه (1)

5 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group