مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : یک بسته
سیب : دو عدد
به : یک عدد
شکر : دو فنجان ...

 
مناسب برای :
- نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
25 - 30 دقیقه
 
زمان پخت :
10 - 15 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : یک بسته

سیب : دو عدد

به : یک عدد

پسته : 100 گرم

فندق : 100 گرم

چوب دارچین : دو عدد

گردو : 100 گرم

آب : دو فنجان

نارگیل : 100 گرم

شکر : دو فنجان

عسل : برای تزئین

کره ذوب شده : 200 گرم

روش تهیه :

1 سیب و به را ریز کرده و درون مقداری آب همراه با شکر و چوب دارچین میجوشانیم .

پختن سیب و به با شکر و چوب دارچین در پای مغزی

مواد مربایی در پای مغزی با فیلو

2 در مخلوط کن پسته ، فندق ، وانیل و گردو را همراه با نیمی از کره به خوب مخلوط میکنیم .

3 خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید . ) .

4 یک لایه از خمیر را برداشته و روی آن را توسط قلم مو کاملا به کره ذوب شده آغشته کرده ، سپس سطح آن را با گردو و فندق خردشده پر میکنیم ، سپس لایه دوم را بر روی لایه اول قرار داده و آن را نیز به خوبی مرطوب میکنیم و با گردو و فندق سطح آن را پر میکنیم ، این کار را برای لایه سوم نیز تکرار میکنیم و آن ها را در اندازه های مناسب برش میزنیم .

چرب کردن سطح خمیر و پر کردن روی آن ها با فندق و گردو در پای مغزی با خمیر فیلو

5 یک تکه از خمیر را برداشته و روی آن را اول با تکه های میوه و سپس با مخلوط مغز ها پر میکنیم .

ریختن مواد به همراه مغزها بر روی خمیر در پای مغزی با خمیر فیلو

6 روی مواد را با خمیر پوشانده و مجدادا مانند قبل با مواد پر کرده و در نهایت نیز یک تکه دیگر خمیر میگذاریم .

پای مغزی با یوفکا

7 پای را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود  ،‌ سپس روی آن را با عسل تزئین میکنیم .

پای مغزی تزئین شده با عسل در پای مغزی با یوفکا

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group