آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا
 
مناسب برای :
7 - 8 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
10 - 15 دقیقه
 
زمان پخت :
25 - 30 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : یک بسته

شیر : 4 فنجان

تخم مرغ : 3 عدد

شکر : 8 الی 10 قاشق غذاخوری

دارچین : یک قاشق مرباخوری

وانیل : نصف قاشق چایخوری

کره ذوب شده : به میزان لازم

روش تهیه :

1 خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) .

2 یک لایه از خمیر را برداشته و آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم تا خمیر منعطف شود ،‌ سپس آن را به صورت چین دار جمع میکنیم (پای شیری با یوفکا ) مابقی خمیرها را نیز به همین ترتیب جمع کرده و درون ظرف خود را پر میکنیم .

مرطوب کردن خمیر و چین دادن آن ها در کیک یوفکا

3 در ظرفی شیر ، تخم مرغ ، شکر ،‌ دارچین و وانیل را به خوبی مخلوط کرده و بر روی خمیر میریزیم .

ریختن مخلوط شیر ، تخم مرغ ، شکر و دارچین در کیک یوفکا

4 کیک را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود .

آموزش کیک با یوفکا

کیک یوفکا با فیلو

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

  • رویا

    سلام.من از مایروفر استفاده میکنم،تو چه حالتی باید بزارم که خوب بشه؟تو چه دمایی

  • 9595

    در پاسخ به: رویا

    با تشكر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    تمامی دستورات را میتوانید مطابق با دمای ذكر شده در دستور و مدت زمان 5 الی 6 دقیقه كمتر در درون مایكرویو نیز تهيه نماييد .

  • سیما

    سلام
    من این کیک رو درست کردم خیلی راحت بود، اما ...
    اول اینکه تو دستورتون ننوشتین که مایه چقدر توی فر باشه؟ برای من که با دمای 200 خیلی طول کشید.
    دوم اینکه وقتی پخته شد وسطش عین آتشفشان زده بود بالا! یعنی سطح کیک صاف نبود! فکر کنم خمیر یوفکاش زیاد بود، باید تو دستور میگفتین مثلا خمیرها خیلی متراکم نباشن یا خیلی چروک نشن یا ....! نمیدونم
    ممنون

  • سمیه

    در پاسخ به: سیما

    سیما جان اگه از قبل فر را گرم کنی دیگه سطح کیک یا هر غذای دیگه ای که با خمیر درست می کنی بالا نمی آید .

  • سونیا

    در پاسخ به: سیما

    ببخشید خواستم لطفا کسایی که درست کردن بگن آیا خوشمزه میشه؟پیشاپیش مرسی

  • 9595

    در پاسخ به: سیما

    با تشکر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    در ابتدای دستور مدت زمان مورد نیاز ذکرشده است به علاوه که در مرحله دوم گفته شده است که خمیرها را جمع کرده و ظرف خود را پرمیکنیم مقدار خمیر مورد نیاز صرفا جهت پرکردن ظرف میباشد .

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group