آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 6 عدد
تخم مرغ : دو عدد
پنیر خامه ای : 100 گرم
شکر : 100 گرم ....

 
مناسب برای :
6 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
20 - 25 دقیقه
 
زمان پخت :
45 - 50 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595: 6 برگ

تخم مرغ : دو عدد

پنیرخامه ای : 100 گرم

آلبالو : 200 الی 300 گرم

خامه : 100 گرم

شکر : 100 گرم

وانیل : 1/2 قاشق چایخوری

آب : یك فنجان

کره ذوب شده : به میزان لازم

روش تهیه :

1 پنیر و نیمی از شكر را درون ظرفی به خوبی مخلوط ميكنيم .

مخلوط كردن پنیرو شکر در کاپ چیزکیک با فیلو

2 تخم مرغ ،‌ وانیل و خامه را نيز به ظرف اضافه كرده و مجدادا همه را به خوبی مخلوط میكنیم .

اضافه کردن وانیل ،‌ تخم مرغ و خامه در لقمه های چیزکیک

مخلوط کردن خامه و دیگر مواد در کاپ چیزکیک با آلبالو

3 خمیر یوفکا 9595 را ازفریرز خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود ( بهترین راه برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده این است که یک الی دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و روی بسته با تیغ یک شکاف 3 الی 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزئی وارد بسته شود در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید . )

4 یك لايه از خمير را برداشته و آن را مربعی شكل متناسب با اندازه قالب خود برش میزنیم ، سپس سطح آن را كاملا با كره ذوب شده مرطوب میكنیم  .

برش خمیرفیلو و مرطوب کردن آن در کاپ چیزکیک

5 به تعداد دلخواه خمير را برش زده آن را مرطوب میكنیم و سپس درون قالب ميچينيم .

چیدن خمیر در قالب ها در کاپ چیزکیک با فیلو

گذاشتن خمیر در قالب در کاپ چیزکیک

6 درون كاپ ها را با مواد پر میكنیم .

ریختن مواد در کاپ ها در چیزکیک با خمیر فیلو

كاپ ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای  180 درجه سانتی گراد قرار داده تا زمانی كه سطح خمير طلايی شود و مواد كاملا ببندد .

قرار دادن کاپ ها درون فر در کاپ چیز کیک با فیلو

8 در این حین آلبالوها را درون آب و شكر ريخته و  میگذاریم تا جوش آيد سپس شعله را كم كرده و به مدت 15 الی 20 دیگر ميگذاريم تا آلبالوها به خوبی نرم شوند .

آماده كردن مربا آلبالو در کاپ چیزکیک با فیلو

9 روی كاپ ها را با مربا پر كرده و سرو مينماييم .

طرز تهیه کاپ چیزکیک با خمیر فیلو

کاپ چیزکیک با مربا آلبالو با فیلو

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group