آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
خمیر یوفکا دایره ای 9595 : 324 ورق
فندق : 4 فنجان
عسل : 1 و 1/2 فنجان
شکر : 3 و 1/3 فنجان ...

 
مناسب برای :
-
 
زمان آماده سازی مواد :
40 دقیقه
 
زمان پخت :
120 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا 9595 : 324 ورق

عسل : 1 و 1/2 فنجان

شکر : 3 و 1/3 فنجان

شکلات : 700 گرم

فندق : سه فنجان

دارچین : سه قاشق چایخوری

پوست پرتقال : یک عدد

آب : دو فنجان

کره ذوب شده : دو فنجان

روش تهیه :

1 فندق ها را به خوبی خرد میکنیم .

فندق موردنیاز در کیک باقلوا

خرد کردن فندق در غذاساز در طرز تهیه کیک باقلوا

2 شکلات را نیز بر روی تخته گذاشته و آن را با چاقو به خوبی خردکرده و پودر میکنیم ، سپس آنها را درون ظرفی با فندق خردشده ، دارچین و 1 و 1/3 فنجان از شکر را به خوبی مخلوط میکنیم .

شکلات تخته ای مورد نیاز در آموزش کیک باقلوا

خردکردن شکلات در آموزش طرز تهیه کیک باقلوا

مخلوط کردن شکلات و فندق در آموزش تهیه کیک باقلوا

3 سه عدد قالب دایره ای شکل کیک را برداشته کف آنها را به خوبی با کره ذوب شده مرطوب میکنیم ، سپس دو لایه دو لایه خمیر در کف قالب میگذاریم و سطح هر دو لایه خمیر را مرطوب میکنیم تا 10 لایه خمیر روی هم داشته باشیم .

مرطوب کردن لایه های خمیر یوفکا در کیک باقلوا

4 روی خمیر را مقداری از مخلوط شکلات و فندق ریخته ، و به خوبی بر روی سطح خمیر پخش میکنیم .

ریختن مواد باقلوا بر روی خمیر در آموزش کیک باقلوا

پخش کردن مواد روی خمیر در کیک باقلوا

5 روی مواد را مجدادا با 10 لایه خمیر دیگر میپوشانیم و مطابق قبل سطح هر دو لایه خمیر را مرطوب میکنیم و روی لایه دهم را با مواد پر میکنیم اینکار را یکبار دیگر نیز انجام میدهیم تا درنهایت 9 لایه مواد و 90 لایه خمیر داشته باشیم .

قرار دادن خمیر یوفکا باقلوا در قالب در آموزش کیک باقلوا

6 قالب دیگر را نیز مانند قالب اول پر میکنیم .

پرکردن قالب های گرد کیک با خمیر یوفکا و مخلوط شکلات و فندق

7 قالب سوم را نیز مطابق دو قالب قبلی پر میکنیم ، با این تفاوت که اینبار هر 16 لایه خمیر از مواد استفاده میکنیم ( توجه داشته باشید قالب سوم به عنوان لایه های بالایی کیک از آن استفاده میشود به همین دلیل همانطور که در تصاویر مشاهده میفرمایید برای داشتن ظاهری زیبا از خمیر یوفکا مربعی استفاده شده است . )

آماده کردن قالب آخر کیک باقلوا

هلال کردن خمیرهای قالب در آموزش کیک باقلوا

کیک باقلوا

8 قالب های کیک باقلوا را ابتدا برای مدت زمان 25 دقیقه در درون فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت قرار ، میدهیم ، سپس دما را کاهش داده و برای مدت زمان 60 دقیقه دیگر در دمای 300 درجه فارنهایت پخت میکنیم .

9 در این حین برای تهیه شربت پوست یک عدد پرتقال را رنده میکنیم و همراه با شکر ، عسل ، آب درون ظرفی قرار داده و بر روی حرارت میگذاریم .

رنده کردن پوست پرتقال در تهیه شربت باقلوا

مقدار شکر مورد نیاز در کیک باقلوا

عسل مورد نیاز در تهیه باقلوا ترکی

10 مواد را بر روی حرارت به خوبی مخلوط میکنیم و میگذاریم تا حدود 15 دقیقه بجوشد تا نیمی از آن باقی بماند و غلیظ شود .

شربت باقلوا ترکی

11 پس از خارج کردن قالب ها از درون فر شربت را روی آن میدهیم و میگذاریم تا به خوبی به خرد باقلوا برود و خنک شود

ریختن شربت بر روی باقلوا در آموزش باقلوا ترکیه ای

12 در نهایت دو قالب اول و دوم را بر روی هم قرار میدهیم و قالب سوم را روی کیک باقلوا قرار میدهیم و آن را درون ظرف مورد نظر میگذاریم .

پختن باقلوا درون فر

باقلوا ترکیه

آموزش تهیه باقلوا ترکیه ای

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group