مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 4 ورق
گردو : 1 فنجان
عسل : 1 فنجان
خرما : 3/4 فنجان ...
1 خرما ، 3/4 فنجان گردو ، 1/4 قاشق چایخوری و دارچین را به همراه 2 قاشق چایخوری عسل درون غذاساز ریخته و به خوبی مواد را خرد و میکس میکنیم تا حالت خمیری پیدا کند .
2 خامه را به همراه 1/4 فنجان عسل و 2 قاشق چایخوری دارچین درون ظرفی به خوبی هم زده تا سفت شود ، سپس آن را تا هنگام استفاده درون فریزر قرار میدهیم .
3خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) .
4 دو ورق از خمیر را بر روی هم قرار داده و آنها را از طول برش زده به طوری که نوارهایی از خمیر ایجاد شود ، سپس سطح آن را به خوبی با تخم مرغ زده شده مرطوب میکنیم ( دو لایه دیگر را نیز به همین ترتیب روی هم قرار میدهیم و نوارهای مرطوب تهیه میکنیم به طوری که در نهایت 8 نوار داشته باشیم ) .
5 یک قاشق چایخوری از مواد را برداشته در کف دست به خوبی به حالت استوانه ای در می آوریم ، سپس آن را بر قسمت بالای نوارهای خمیر قرار داده و به خوبی رول میکنیم .
6 درون ظرفی روغن را ریخته و بر روی حرارت ملایم - متوسط قرار میدهیم تا مقداری داغ شود ، سپس لقمه ها را درون ظرف انداخته و به خوبی سرخ میکنیم تا سطح خمیر طلایی شود ، سپس لقمه های عسلی را بر روی دستمال آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود .
7 درون ظرف مورد نظر از کرمی که در مرحله دوم تهیه نمودیم ، مقداری به حالت حلزونی شکل میریزیم .
8 لقمه های عسلی را بر روی کرم قرار داده و در نهایت درون ظرف را با عسل و خرده های گردو تزئین کرده و سرو مینماییم .
نظر خود را اضافه کنید.
لطفا برای ارسال نظر وارد سایت شوید
ارسال نظر به عنوان مهمان