آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

 
مناسب برای :
4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
15 - 20 دقیقه
 
زمان پخت :
10 - 15 دقیقه

مواد لازم :

شیر : يك ليوان

تخم مرغ : پنج عدد

آرد : يك ليوان

پنیر پیتزا پروسس 9595 : 300 گرم

سوسیس : سه عدد

کالباس : 300 گرم

قارچ : 20 عدد

فلفل دلمه : دو عدد متوسط

هویج : سه عدد

نمک : 1/3 قاشق چايخوري

روغن : سه قاشق غذاخوري

روش تهیه :

1 شير ، تخم مرغ ، آرد ، روغن و كمی نمك را با هم كاملا مخلوط كرده و كاملا ميزنيم تا مواد يكدست شوند .

2 پس از اين كه مواد يكدست شدند ، كرپ آماده است سپس مقداری از آن را برداشته و درون ماهی تابه مستطيل شكل ريخته و سرخ ميكنيم ، سپس آن را بر روی دستمال خيس ميگذاريم تا خنك شود .( میتوانید جهت مشاهده طرز تهیه کرپ به صورت مرحله ای ، اینجا را مشاهده فرمایید )

3 فلفل دلمه ای و هويج را تفت داده و سپس سوسيس و كالباس را به آن اضافه ميكنيم ، قارچ را نيز جدا سرخ كرده و به مواد اضافه ميكنيم .

4 پس از اين كه مواد سرد شدند به همراه پنير پيتزا درون كرپ ريخته آن را رول ميكنيم و در اندازه دلخواه برش ميزنيم .

طرز تهيه كرپ پيتزا

دستور از آموزشگاه آشپزی و شيرينی پزی گيلاس

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

  • آیناز

    من فکر می کنم گزینه 2 با 4 باید جاشون عوض بشه اگر نه چه طوری بعد ازاینکه کرپ سرخ شد در آخر مواد رو درون کرپ بریزیم کرپ که سرخ شده دیگه رول نمیشه بی زحمت گزینه 2 رو توضیح کامل تر بدهید ممنون .

  • 9595

    در پاسخ به: آیناز

    پس از این كه مواد كرپ را در مرحله اول آماده كردید ، مواد تقريبا به صورت مايع غلیظی خواهند بود و حالت خمیر ندارند ، پس از این كه آنها را در مرحله دوم درون ماهی تابه ریختید ، مواد شكل ماهی تابه را بخود خواهند گرفت و ميبندند ،‌ سپس میتوانید به عنوان خمیر از آنها استفاده نمایید و مواد پیتزا را درون آن بریزید و رول كنید .

  • saba

    salam
    agar mishe dastor kerep ro ham begin
    har kar mikonam kerep shol va az ham pashide ast.
    mamnon misham agar rahnamaie konid.

  • 9595

    در پاسخ به: saba

    با تشكر از برقراری ارتباط شما با 9595 .
    آنچه كه در مرحله يك و دو توضيح داده شده است ، روش تهيه كرپ ميباشد .
    لطفا ذكر بفرماييد منظور پس از آماده كردن مواد كرپ ( يعنی انتها مرحله اول ) و يا پس از آماده كردن كرپ درون ماهي تابه ميباشد (انتها مرحله دوم ) ؟

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group