آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
مرغ : یك عدد متوسط
تخم مرغ : سه عدد
زعفران : یك قاشق چايخوری
رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری ....

 
مناسب برای :
4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
15 - 20 دقیقه
 
زمان پخت :
25 - 30 دقیقه

مواد لازم :

مرغ متوسط : یك عدد

تخم مرغ : سه عدد

پودر سوخاری : 1/5 ليوان

زعفران : یك قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری

فلفل قرمز : به میزان لازم

نمک : به میزان لازم

روغن سرخ كردنی : به میزان لازم

روش تهیه :

1 پوست مرغ را كنده ،‌ آن را به هشت قسمت تقسيم كرده ،‌ سپس آن را شسته و خشك میكنيم .

2 سطح مرغ ها را به مقداری رب گوجه فرنگی آغشته كرده و در كف ماهی تابه ای ميچينيم ، 1/2 زعفران را در آب جوش حل كرده و همراه با نمك و فلفل و 1/2 فنجان آب جوش به ظرف اضافه كرده و م‍يگذاريم تا بر روی شعله كم حرارت با بخار آب آرام پخته شود .

3 درون ظرفی تخم مرغ ها را شكسته و با مابقی زعفران ها مخلوط میكنیم ، در ظرف دیگری نیز آرد سوخاری و نمك و فلفل را مخلوط میكنیم .

4 پس از اين كه مرغ سرد شد آنها را ابتدا درون پودرسوخاری و بعد تخم مرغ و بعد مجدادا درون پودر سوخاری میغلتانیم ،‌ سپس آن ها را درون روغن فراوان و داغ سرخ میكنیم .

طرز تهيه مرغ كنتاكی سوخاری

5 نكته  :

در صورت تمایل ميتوانید در مرحله دوم مقداری ادویه تند ،‌‌ آبلیمو و يا آب نارنج ن‍یز به همراه نمك و فلفل به مرغ اضافه كنید .

دستور از آموزشگاه آشپزی و شيرينی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group