آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

 
مناسب برای :
4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
60 دقیقه
 
زمان پخت :
15 - 20 دقیقه

مواد لازم :

آرد : 1/5 لیوان

شکر : یك قاشق مرباخوری

پنیر پیتزا پروسس 9595 :1/2 لیوان

کالباس : 40 گرم

فلفل دلمه : نصف عدد

اورگانو خشك : یك قاشق مرباخوری

مایه خمیر : یك قاشق مرباخوری

نمک : یك قاشق مرباخوری

آب ولرم : 1/2 لیوان

سیر كوبیده شده : یك حبه

رب گوجه فرنگی : 1/2 لیوان

تخم مرغ آبپز : دو عدد

روغن : سه قاشق غذاخوری

روش تهیه :

1 ابتدا برای تهيه خمير آب ولرم ، شكر ، يك قاشق غداخوری روغن و نمك را در ظرفی ريخته ، سپس مايه خمیر را به آن اضافه كرده و آرد را در آن الك میكنیم و به خوبی ورز میدهیم سپس روی آن را پوشانده و به  مدت حدودا 45 ميگذاریم تا خمیر به خوبی ور بيايد .

2 درون ماهی تابه ای روغن را گرم میكنیم و سیر را تفت كوچكی میدهیم ، سپس رب گوجه فرنگی ، سس گوجه فرنگی و اورگانو را به آن اضافه میكنیم و بعد از روی حرارت برداشته و میگذاریم تا خنك شود  .

3 پیاز ، كالباس ، تخم مرغ و فلفل دلمه را به خوبی ریز میكنیم .

4 خمیر را به دو نیم تقسيم كرده و نیمی از آن را با وردنه به شكل مستطیل حدود 20 در 40 سانتی متر باز میكنیم .

5 نیمی از سس آماده شده را بر سطح خمیر میمالیم و بعد نیمی از مواد را بر روی آن میریزیم ، خمیر را از طرف طول لوله میكنیم و بعد به حلقه های یك سانتی برش میزنیم

6 مابقی رولت ها را به همين ترتيب آماده كرده و آنها را درون سينی فر چرب شده چیده و در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار میدهیم .

دستور از آموزشگاه آشپزی و شيرينی پزی گيلاس

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group