آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
نخود : 100 گرم
سیر : 3 حبه
پیاز : یك عدد
فلفل : به میزان لازم  ....

 
مناسب برای :
2 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
15 - 20 دقیقه
 
زمان پخت :
25 - 30 دقیقه

مواد لازم :

پیاز : یك عدد

سیر : 3 حبه

نخود : 100 گرم

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم

روش تهیه :

1 نخود را از شب قبل در آب خیس كرده تا نرم شوند ، سپس آن را در غذاساز و يا چرخ گوشت به خوبی خرد میكنیم .

2 سیر و پیاز رنده شده را به همراه نمك و فلفل به نخود ها اضافه كرده و به خوبی مخلوط كرده و ورز میدهیم .

3 مقداری از مواد فلفل را برداشته در كف دست گرد میكنیم و سپس درون روغن سرخ میكنیم .

4 نكات دستور :

1 . آنچه در این دستور به عنوان مواد لازم ذكر شده است ،‌ مایه اصلی فلافل ميباشد ، شما میتوانید بنا به میل خود از هر نوع ادویه و چاشنی دیگر مانند جعفری ، فلفل قرمز و يا سیب زمینی به عنوان تركیبات اصلی استفاده نمایید .

2 . ميتوانید هنگام خرد كردن نخود ها در غذاساز ، سیر و پیاز را به آن اضافه كرده و همگی را با هم خرد كنید .

3 .  به یاد داشته باشید نخود ها بايد به مقداری خيس بمانند كه نه خیلی سفت باشند زیرا در این صورت فلافل سفت خواهد شد و نه خیلی نرم كه باعث از هم پاشیدگی فلافل شود .

4 . برای اين كه فلافل ها از هم نباشند اول از همه باید آنها را به خوبی ورز دهید به علاوه از تخم مرغ ،‌ آرد نخودچی و يا پودر نان خشك نیز میتوانید استفاده كنید .

دستور از آموزشگاه آشپزی و شيرينی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group