مواد لازم :
شير : يك ليوان
پنيرپيتزا پروسس 9595 : 200 گرم
زرده تخم مرغ : يك عدد
كالباس : 200 گرم ....

 
مناسب برای :
4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
45 - 50 دقیقه
 
زمان پخت :
40 - 50 دقیقه

مواد لازم :

آرد : 2/5 پیمانه

شیر : یك پیمانه

زرده تخم مرغ : يك عدد

پنیر پیتزا پروسس 9595 : 200 گرم

کالباس : 200 گرم

قارچ سرخ شده : يك پیمانه

خمیرمایه : یك قاشق چایخوری

گوجه فرنگی : 5 عدد

پیاز : یك عدد

سیر : دو حبه

پودر نعنا : به مقدار دلخواه

آویشن : به مقدار دلخواه

نمک : 1/2 قاشق چايخوری

روغن : سه قاشق غذاخوری

روش تهیه :

1 آردها را درون كاسه ای ريخته وسط آن را گود نموده خمیرمایه ،‌ شیر ولرم و نمك را  اضافه میكنیم و خوب مالش میدهیم تا خمیر شود ، سپس روی آن را پوشانده و به مدت یك الی دو ساعت در جای گرم استراحت میدهیم .

2 گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و بعد به همراه پیاز حلقه میكنیم ، سپس كالباس  و سیر را ن‍یز خرد میكنیم  .

3 رب گوجه فرنگی ، آرد سوخاری ، نمك و فلفل را با هم مخلوط میكنیم .

4 خمیر را به دو قسمت تقسيم كرده و نیمی از آن را در كف سینی چرب شده پهن میكنیم و مخلوط آرد و رب را روی خمیر میمالیم .

5 روی خمیر را ابتدا با حلقه های برش داده شده گوجه فرنگی پر میكنیم و سپس روی آن كمی نمك ،‌فلفل ، آویشن و پودر نعنا میپاشیم  و بعد سیر ، قارچ ، كالباس ، پیاز و پنیر را می ریزیم .

6 قسمت  دیگر خمیر را به صورت دایره باز نموده روی مواد قرار میدهیم و اطراف دوخمیر را برش زده ، مرتب میكنیم و دور تا دور خمیر را با چنگال دوخت میزنیم .

7 از اضافه خمیر برای تزئين روی كالزونه با قالب برش میزنیم سپس روی کالزونه را با مخلوط زرده و كمی شیر تزئین میكنیم و به مدت 15 الی 20 دقیقه در جای گرم قرار میدهیم و بعد آن را درون فر از قبل گرم شده با دمای 160 الی 180 درجه سانتی گراد قرار میدهیم .

دستور از آموزشگاه آشپزی و شيرينی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group