مواد لازم :
مرغ : نصف سینه
زرده تخم مرغ : دو عدد
پودر كنتاكی : نصف لیوان
آویشن : به مقدار دلخواه ....

 
مناسب برای :
4 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
15 - 20 دقیقه
 
زمان پخت :
25 - 30 دقیقه

مواد لازم :

مرغ : نصف سینه

زرده تخم مرغ : دو عدد

پودر كنتاكی : 1/2 ليوان

سس گوجه فرنگی : به مقدار دلخواه

سس مایونز : به مقدار دلخواه

نمک : به میزان لازم

فلفل قرمز : به میزان لازم

آویشن : به مقدار دلخواه

کره : دو قاشق غذاخوری

روش تهیه :

1 گوشت مرغ را چرخ كرده و سپس زرده تخم مرغ ، نصف پودر كنتاكی ، نمك ، فلفل ، آویشن و كره را به آن اضافه كرده و مخلوط میكنیم و به خوبی ورز میدهیم .

2 نیمی دیگر از پودر كنتاكی باقیمانده را روی سطح صافی ريخته و مواد را روی آن به قطر یك سانتی متر پهن میكنیم

3 مابقی پودر باقیمانده را روی گوشت ریخته و سپس آنها را با قالب های دلخواه ( سایز و شكل دلخواه ) قالب میزنیم .

4 ناگت ها را در درون روغن سرخ میكنیم ، و سپس روی آنها را با سس گوجه فرنگی و سس مایونز تزئین میكنیم .

5 نكات دستوری در طرز تهیه ناگت مرغ :

1 . آنچه در این دستور آموزش داده شد ،‌ به عنوان ساده ترین آموزش ناگت مرغ بود برای دوستانی كه با ضیع وقت و یا نداشتن تمامی مواد میخواهند اين غذا را تهیه نمایند .

2 . میتوانید از انواع پنیرهای مختلف مانند پنیر پیتزا جهت كش دار شدن ناگت ، پنیر گودا جهت داشتن طعمی متفاوت و انواع پنیرهای دیگر مانند فتا استفاده نمایید .

3 . برای سطح روی ناگت ها میتوانید به جای پودر سوخاری‌ از پفك پودر شده نیز استفاده نمایید .

4 . در تهیه مواد اولیه ناگت ها میتوانید پودر سیر و پیاز رنده شده نیز اضافه نمایید .

5 . برای تزئین سطح ناگت ها میتوانید از دانه های‌ كنجد نیز استفاده نمایید .

دستور از آموزشگاه آشپزی و شيرينی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group