آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
سالامی : به میزان لازم
پنيرپيتزا پروسس 9595 : 200 گرم
گوجه فرنگی : دو الی سه عدد
زیتون : 3 الی 4 عدد ....

 
مناسب برای :
1 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
25 - 30 دقیقه
 
زمان پخت :
15 دقیقه

مواد لازم :

آرد : به میزان لازم

عسل : یك قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا پروسس 9595 : 200 گرم

سالامی : به میزان لازم

گوجه فرنگی : 2 الی 3 عدد

خمیرمایه : یك قاشق مرباخوری

ریحان : 3/4 پیمانه

زیتون : 3 الی 4 عدد

سس گوجه فرنگی تندومعمولی : 1/2 پیمانه

نمک : 1 قاشق مرباخوری

روغن زیتون : سه قاشق غذاخوری

روش تهیه :

مایه خمیر را با یک لیوان آب ولرم و عسل مخلوط کرده ، سپس در پوش ظرف را گذاشته و به مدت ده دقیقه آن را در جای گرم میگذاریم تا پف کند .

2 مایه خمیر پف کرده ، روغن زیتون و نمک را در ظرفی ریخته و آنقدر آرد اضافه میكنیم تا خمیر به دست نچسبد ، سپس آن را به مدت 5 دقیقه با همزن مخصوص خمیر ورز داده و یا صد بار محکم به سطح صافی میكوبیم ، سپس روی آن را پوشانده و برای مدت زمان تقریبی 50 دقیقه میگذایم تا ور بیاید .

3 خمیر را به صورت گرد كاملا باز میكنیم و از قسمت لبه خمیر به اندازه 6 سانتی متر به سمت مركز دایره اندازه میگیریم و دایره ای‌ كوچكتر در مركز آن میكشیم به طوری كه خمیر پاره نشود .

4 از نقطه مرکز دایره کوچکتر ابتدا به صورت + برش میدهیم .سپس بین هر دو خط را یک برش دیگر می دهیم تا به شکل ستاره در بیاید

5 با قلم مو دایره برش نخورده بزرگ را به سس گوجه فرنگی تند و معمولی آغشته كرده و روی آن را حلقه زیتون میگذایم و کمی ریحان میپاشیم بعد به ترتیب یک حلقه سالامی یک حلقه گوجه فرنگی و مقداری پنیر میریزیم تا دور تا دور آن پر شود .

6 بعد هر برش را روی مواد برگردانید و با دست کمی فشار دهید تا به هم بچسبدو شبیه گل شود .

7 در آخر پیتزا سالامی را درون فر از قبل گرم شده با دمای 250 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا به خوبی پخته شود .

دستور از آموزشگاه آشپزی و شيرينی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group