آشپزی شده با خمیر یوفکا آشپزی شده با خمیر پیراشکی آشپزی شده با خمیر پیتزا

مواد لازم :
گوشت چرخ كرده : 100 گرم
پنیر پیتزا پروسس 9595 : به مقدار لازم
زرده تخم مرغ : یك عدد
پیاز : یك عدد ....

 
مناسب برای :
2 نفر
 
زمان آماده سازی مواد :
25 - 30 دقیقه
 
زمان پخت :
25 - 30 دقیقه

مواد لازم :

گوشت چرخ كرده : 100 گرم

پنیر پیتزا پروسس 9595 : به مقدار لازم

فلفل دلمه : دو عدد

پیاز : یك عدد

سیر : یك حبه

نان همبرگر : دو عدد

رب گوجه : یك قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ : یك عدد

نمک : به میزان لازم

فلفل سیاه : به میزان لازم

کنجد : یك قاشق سوپخوری

کره : 25 گرم

روش تهیه :

1 یك عدد از فلفل دلمه را كبابی كرده و حلقه حلقه میكنیم .

2 پیاز را درون كره مقداری تفت میدهیم تا نرم و شفاف شود ، سپس سیر خردشده را به آن اضافه میكنیم .

3 گوشت چرخ كرده ، رب گوجه فرنگی و فلفل كبابی را به مواد اضافه كرده و تفت كوچكی میدهیم ، سپس همراه با یك پیمانه آب جوش میگذاریم تا بپزد .

4 فلفل دلمه ای دیگر را خرد كرده و با نمك و فلفل سیاه به مواد اضافه میكنیم در حدود 10 دقیقه صبر می کنیم تا با حرارت ملایم مزه دار شده و به روغن بیافتد .

5 نان همبرگر را به وسیله چاقوی اره ای تیز برش داده ، داخل نان همبرگر را خالی میكنیم و با مخلوط آماده شده پر می کنیم ، سپس روی مواد را با پنیر پیتزا میپوشانیم .

6 درون ظرفی تخم مرغ را به خوبی میزنیم ، سپس روی نان همبرگر را به آن آغشته كرده و بعد مقداری كنجد و یا سیاه دانه روی آن میپاشیم .

7 دلمه نان همبرگر را در طبقه بالا فر با دمای 200درجه قرار می دهیم تا پنیر آب شده و روی نان طلایی شود .

دستور از آموزشگاه آشپزی و شيرينی پزی رضازاده

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

آموزش آشپزی با گلریز

آموزش آشپزی با رنجبر

سرویس اس ام اس

Template Design:Dima Group